ahojte. chcem sa spýtať, čo znamená, keď mi vychádzajú slabšie druhé čiarky väčšinou až po limite? na 3 zo 4 testov sa mi objavila druhá čiarka po limite a na teste, ktorý som si robila hneď ráno, sa objavila druhá čiarka skoro hneď. k lekárovi som objednaná až o pár dní, ale nie som si vôbec istá, lebo celkovo sa tak nejak, ,"inak" necítim. až na to teda, že mi mešká asi 3 týždne (ale to sa mi stalo aj pred 2 mesiacmi a problém bol inde, tak som si myslela, že sa to zopakovalo zas, ale tie testy ma zneistili) a styk som mala asi tak pred mesiacom, síce nechránený, ale nie som si vedomá toho, že to "dal do mňa". ďakujem za odpovede 😅
@s_a ano, v rannom moci je asi najvyssia koncentracia HCG, tak preto 🙂 Tiez si zivo pamatam, ako som sedela a cubrkala s druhym pozitivnym testom v ruke a sortovala myslienky a pocity 🙂 Casto sa s manzelom zabavame na tom, ze sme najskor mysleli, ze je to helicobakter 😀 A teraz od toho "helicobaktera" pocuvam, ze ma lubi viac ako je nekonecno celeho vesmiru a tesim sa jemu spolu so starsou sestrickou najviac ako sa len da 🙂
Pozdravujem a zelam vsetko dobre!!!
Ahojte som po inseminacii a včera som si robila test a bolo to vidieť pekne dve čiarky opäť som si robila dnes boli dve čiarky ale jedna bola slabšia tak som alebi nie som tehotná
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@s_a Ahoj.
Moje skúsenosti - mám dve detičky - s testami sú také, že keď boli negatívne, tak druhá čiarka nevyšla ani len náznakom. Pozitívny výsledok mi v prípade oboch tehotenstiev testy zobrazili veľmi slabučko a na hrane časového limitu - po dlhšom ponechaní v moči sa druhá čiarka máličko viac zviditelnila, no tesne pred uplynutím limitu bola sotva viditeľná.
Želám všetko dobré! 🙂