Slabé čiarky na testoch po limite

s_a
12. sep 2014

ahojte. chcem sa spýtať, čo znamená, keď mi vychádzajú slabšie druhé čiarky väčšinou až po limite? na 3 zo 4 testov sa mi objavila druhá čiarka po limite a na teste, ktorý som si robila hneď ráno, sa objavila druhá čiarka skoro hneď. k lekárovi som objednaná až o pár dní, ale nie som si vôbec istá, lebo celkovo sa tak nejak, ,"inak" necítim. až na to teda, že mi mešká asi 3 týždne (ale to sa mi stalo aj pred 2 mesiacmi a problém bol inde, tak som si myslela, že sa to zopakovalo zas, ale tie testy ma zneistili) a styk som mala asi tak pred mesiacom, síce nechránený, ale nie som si vedomá toho, že to "dal do mňa". ďakujem za odpovede 😅

zinibini
12. sep 2014

@s_a Ahoj.
Moje skúsenosti - mám dve detičky - s testami sú také, že keď boli negatívne, tak druhá čiarka nevyšla ani len náznakom. Pozitívny výsledok mi v prípade oboch tehotenstiev testy zobrazili veľmi slabučko a na hrane časového limitu - po dlhšom ponechaní v moči sa druhá čiarka máličko viac zviditelnila, no tesne pred uplynutím limitu bola sotva viditeľná.
Želám všetko dobré! 🙂

s_a
autor
13. sep 2014

@zinibini no a tak dnes ráno som si robila hneď ranný test a čiaročky boli takmer okamžite,, tak myslím si, že je to už viac než isté, ale stále sa tak nejako necítim a nechápem, ako by sa to mohlo stať,,,
Ďakujem 😅 🙂

zinibini
13. sep 2014

@s_a ano, v rannom moci je asi najvyssia koncentracia HCG, tak preto 🙂 Tiez si zivo pamatam, ako som sedela a cubrkala s druhym pozitivnym testom v ruke a sortovala myslienky a pocity 🙂 Casto sa s manzelom zabavame na tom, ze sme najskor mysleli, ze je to helicobakter 😀 A teraz od toho "helicobaktera" pocuvam, ze ma lubi viac ako je nekonecno celeho vesmiru a tesim sa jemu spolu so starsou sestrickou najviac ako sa len da 🙂
Pozdravujem a zelam vsetko dobre!!!

s_a
autor
13. sep 2014

@zinibini no som zvedavá, asi aj tak budem mať pochybnosti, kým mi to lekár nepotvrdí :D ale ďakujem veľmi krásne, nech sa darí aj vám 🙂 🙂

ivusinecka026
21. apr 2019

Ahojte som po inseminacii a včera som si robila test a bolo to vidieť pekne dve čiarky opäť som si robila dnes boli dve čiarky ale jedna bola slabšia tak som alebi nie som tehotná

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre