Ahojte ,mali ste niekto takéto slabé čiarky na testoch a mali ste menštruáciu?vrchný test je v deň očakavanej menzes ,potom mi prišla ale stále mi je ,,divno,,ako pri prvom tak pre istotu test.ďakujem
To budu pravdepodobne len kanaliky a nie ciarky🤷🏻♀️
@marion30 veď tie testy sú negatívne
A radím ti prečítaj si návod ku testu
@stellarstar ďakujem radiť mi nemusíš dieťa už mám a prišla som k nemu práve takými slabými čiarkami 😁 j naživo sú vidno ,niesom naivná 18ka🫠
@marion30 testy máš negatívne a ked si mala aj ms tak tt to nebude. Skôr nejaká viróza
@stellarstar práve preto,mali sme teraz covid .mám dva zatiaľ dúfam stále nezhubné nádory,preto som sa zľakla.viem že hcg vie ukázať hocičo..inokedy by som na to ani nepomyslela a ešte k tomu keď mám menzes.
@marion30 a covid a nezhubný nádor co maju s tt testom spoločné?
@stellarstar to že ak tam vidím bledé čiarky tak to okrem tehotenstva môže byť aj iné napríklad ochorenie🫡
Žiadne druhé čiarky tam nie sú.
@januska12323 ďakujem
@marion30 tt tesry ukazujú len tehotenstvo žiadne iné choroby 🙈 mám tiež nezhubny nádor a nikdy ma nenapadlo si urobit test veď to nema žiadnu výpovednú hodnotu
@stellarstar tiež som nevedela no na internete píšu iné tiež som sa zľakla.
@marion30 prosím ta kde posli mi link
@stellarstar tehu testy mozu byt pozitivne aj v pripade hormonalneho nadoru...ale to tiez nebude tym, lebo testy autorky su uplne negativne
@stellarstar nejaky chlap si zo srandy spravil tehotensky test a bol pozitivny..neskor mu objavili rakovinu...bol to clanok v nejakych bulvarnych novinach...cize nechcem sirit blbosti...ale zrejme na taketo pripady narazala autorka
@stellarstar hocijako na internete to máš
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@marion30 testy vyzerajú byt negatívne.