Ahojte baby. Spodný test robený deň pred ms. Je tam slabulinka 2 ružová ciarka. Neviem to lepšie odfotit. Vrchný test je biely robený pár dní predtým dnešným na porovnanie. Nemáte s tým skusenost prosím? Ďakujem.
@bambatkoo chápem, že túžba je silná... Ale oplatí sa robiť test cca 7dni po meškaní a výsledok by bol možno lepší 🙂 vyzerá to, že ste tehotná, ale potvrdí vám to až váš gynekológ. Veľa šťastia ❤️
@bambatkoo mne test tiez ukazal slabucku ciarku den pred MS, o par dni bola silnejsia 🙂 skus neskor este, drzim palce
@bambatkoo podľa mňa sú oba negatívne... Nehľadajte tam, čo tam nie je. A ak to tam má byť tak to tam bude aj o týždeň
Áno je tam mini čiarka , drzim palce nech silnie😊
@bambatkoo podľa mňa pozitívny test, držím palce
Nebýva kontrólna čiarka tá druhá? 🤷♀️
ako ked sa fakt zahladim, tak ju tam najdem. vyzera to nadejne, ale isto by som este test zopakovala a toto brala zatial tak s rezervou, ze to nie je este na sto percent.
Vyzerá to nádejne skus ešte zajtra ráno ak dnes nepride
@diamond007 negatívne ? Veď pekne vidno ciarky 🤦😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Keby si si robila test vtedy keď máš tak by si tu nemusela hľadať ciarky... Každopádne gratulujem