Slabá menštruácia

luli552
7. dec 2024

Ahojte je podľa vas normálne mať slabu menštruaciu? Tieto dva cykli mam 34 dnoví cyklus a v stredu som dostala špinenie ktoré bolo cely deň vo štvrtok som mala do nejakej Jednéj len normalne ms a od vtedy až do včerá len špinenie je normalne mat Ms pol dna z toho 2 a pol dna špiniť? Videla som všelico na modrom koniku tak či mam skusit test či to je normalne no neviem. Ďakujem za info.☺️

dadka1997
7. dec 2024

@luli552 môže sa stať, al cches vediet ci si tehotna sprav test

luli552
autor
7. dec 2024

@dadka1997 ďakujem

luli552
autor
8. dec 2024

@dadka1997 dnes som 2 dni po tom špineni a robila som rano tehu test a negatívny asi divna ms len...

dadka1997
8. dec 2024

@luli552 aj ja som napr mala teraz ms len 3 dni tiez mi to bolo divne snad dalsia pride uz normalne

luli552
autor
8. dec 2024

@dadka1997 no skusim zavolat asi gynde...lebo toto bola menštruacia že, pol dňa som len krvácala ostatok bolo čisto špinenie a špinila som dva dni....takže ms som podcate mala 1 deň lebo špinenie nieje Ms

dadka1997
9. dec 2024

@luli552 aj to spinenie mohla byt ms len bola slaba .. spinenie je keby si krvacala mimo menstruacneho cyklu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre