Slabá menštruácia

natalia3536
12. sep 2022

Ahojte
Chcem sa poradiť či ste sa niekedy stretli s niecim takýmto.Mám 17 , od 14 som mala nepravidelnú menštruáciu že som ju mala raz za 3-4 mesiace potom v 17 som šla gyn lebo som nemala už 7 mesiacov . A keď som mala tak silnú a veľké bolesti ( 6-7dni trvala) . Pichol mi vyvolávačku ms som dostala , zistil ze niečo sa mi v tele nevytvára aby som mala má každý mesiac , no dal mi tabletky Agnucaston , užívala som ich asi pokial mi neprišla ďalšia ms . Odvtedy ako mi vyvolal ms mam takmer pravidelnú mešká mi pár dni alebo príde skôr o pár dni ale veľmi slabú , trvá mi 5-6 dni ale takú ružovú alebo trosku tmavšiu . Bolesti mam ale minimálne .Chcem sa spýtať je to v poriadku alebo mam to znova riešiť ?

kiki68
12. sep 2022

@natalia3536 ja mam slabu ms, mala som vzdy slabu a az po porode mam taky silnejsiu tri dni. Bolo by dobre zistit,co presne sa nevytvara v tele, ciste ci to moze mat vplyv na plodnost. Nakolko na toto mas este cas, ale aby si o par rokov neskor neriesila, ze co sa vobec v 17tke dialo. Ak lekari povedia, ze je to ok a mas iba slabu ms, je to v poho.odporucala by som ale usg odsledovat ten cyklus, ci prebehla ovulacia a ci sa to vajicko rozstiepilo. Proste co sa tam deje a ci sa deje spravne. Zase z toho hladiska tej plodnosti v buducnosti. Aby si vedela s cim mozes pocitat.

natalia3536
autor
12. sep 2022

@kiki68 mamina to riešila s gyn keď mi robil hormonálny profil a zisťoval prečo som mávala nepravidelnú ms . Potom z tých výsledkov zistil že sa mi to nevytvára ale neviem že čo presne

sunshine_18
12. sep 2022

Ja si myslím ze nemáš ovuláciu každý mesiac z toho aj tie neprevadilne cykly atd..

natalia3536
autor
12. sep 2022

@sunshine_18 pravidelnú mám už 4 mesiace

rencina_4
12. sep 2022

neuzivas nahodou HA? to by vsetko vysvetlovalo, to vie zmenit cyklus a vsetko s nim spojene.

natalia3536
autor
12. sep 2022

@rencina_4 nie nie práveže dal mi tieto tabletky čo aom písala , sú voľne dostupné v lekárni a pomohli mi na upravenie cyklu ale povedal že keby nepomôžu tak mi bude musieť tak Ha

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre