dneska som si robila tehotensky test a visiel mi negativni aspon som si to myslela po 10 minutach kuknem nanho a nadych slabej ciarky je viditelny aj ked len ako duch ale je tam ... tehotna mozem byt asi tak max tyzden ...podla vas fakt som tehotna ?
zabudla som dodat ze aj na druhom teste co som si tiez dneska kupila a ina znacka testu je tiez slabulinka ciarka ale este slabsia ako na tom z dm ... a citala som na internete ze gynekolog len niak 2-3 tyzdny vie potvrdit tehotenstvo
ked pôjdeš ku gynekologovi tak ten ti zobere krv a vtedy to zistí
takze kebyze zajtra by som sla ku gynekologovi je dost zarucene ze by mi uz vedel povdedat ze som tehotna vsak ?
krv by ti mal zobrať a podľa výsledkov ti povie určite. Neviem ti povedať za koľko dní bude mať výsledky, možno 4 dni, to sa ho opýtaj.
velmi pekne dakujem ! urcite tam skusim takto si aspon budem ista na 100%
nemáš zač, a dúfam, že si tehotná je to fakt nádherný pocit. Prajem ti to.
dakujem aj ja dufam 🙂 potesilo by ma to 🙂
Ja som mala taku uuuplne slabulinku ale asi az po polhodke a teraz uz mam len 55 dni kym pride drobec..:D
@babulka000 Tak ti mozem zablahozelat cakas babatko, aj som mala to iste... niektore testy su menej citlive a ukazu tu slabulinku ciarocku az po case ale ked uz je tam tak uz bude len a len silnejsia..:D
to vazne ? tak je to mozne ze aj ja by som bola tehotna ? 🙂 no uvidime ... zajtra rano alebo v stredu najneskor pojdem ku gynekologovi
@babulka000 jasneee, mne este menzes ani nemeskal a uz som vedela ze som tehotna... mala tolko testou na zaciatku som videla ciarocku len ja a vedela som ze je tam a neskor uz bola len a len silnejsia... a teraz..:D takze drzim palceky treba na seba davat pozor a potroske sa uz tesit...:D
ja ten test este stale studujem ! 🙂 kukam furt nanho a vidim tam tu slabu ciarku uz som si zacala aj hovorit ze ju len chcem vidiet alebo si to namyslam ale mam divny poct v bruchu taky tlak a zdurene prsia mestruacia meska den a pol zajtra rano ked nedojde taham k doktorovi .. a dakujem za radu som dufala ze sa niekto najde s podobnou situaciou
@babulka000 ja som vyskusala inu znacku tehotenskeho testu a ten mi ukazal uz potom taku ciarku az mi skoro oci vypalila..:D som sa vytesovala..:D takze urcite treba ist ked je to uz tak ze meskaju uz by to mal aj na sone vidiet..:D som zvedava daj vediet ako si dopadla..:D
jasne urcite dam 🙂 ako sa poznam nevidrzim a uz zajtra pojdem k mojmu lekarovi a este raz diky 🙂 idem si asi lahnut zajtra sa ozvem 🙂 ahoj
odcitavat testy po limite neni dobre,to poda vacsinou taketo nieco, 10 minut je dost dlha doba,to tam uz aj mne vysli dve ciarky,alebo s ato raz komplet rozmazalo...takze bud dalsi test,alebo gynekolog.
@martinazvo
...ja som citala na testoch ze neodcitavajte vysledky po viac ako 5 minutach...po pol hodke som tam mala druhu ciarocku, neukazuje to vzdy po tych dlhsich minutach? ako nejaka kontrolna???
@simik2309
@lulkala no ja som to tam tiez citala, ale vela kockam vyskakovala ciarka az po dlhsej dobe, nie hned...
@martinazvo aha..takze aj ak mi vyskocila tak nekoro tak mozem byt tehu?? s tym som neratala..potesilo by ma to, ale ked na to upozornovali,- neodcitavat, tak som tomu nevenovala pozornost
@lulkala no nechcem Ti davat plane nadeje, ale kuk vyssie na moje ciarky - VSETKY vyskocili az tak neskoro ako tam aj pisem a vidis, synacik ma uz tak riadne v brusku kope a zacinam 8. mesiac 🙂 drzim palce!
@martinazvo gratulujem a velmi pekne sa bude volat, mam rada to meno, kazdy chlap co sa tak vola je sympos 😉 ... uvidim, spravim test aj neskor 🙂 a bude to jasne ... 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ak si si neni istá tak vyskúšaj ešte jeden test.