Ahojte babule, chcem sa Vás spýtať, už neviem čo si mám o tom myslieť. Menzes mám pravidelný no aj tak mi vychádzajú už 2 týždne pozitívne testy teda tá druhá čiarka na teste je veľmi slabo vidno, vyzerá ako duch, tak neviem či sa to dá považovať za pozitívny test. Bola som aj u svojho gynekologa ktorý mi povedal že na sone nič nie je vidno a tým pádom podľa neho tehotná nie som. No aj tak veľmi často chodím na wc, pichá ma v podbrušku asi 5 dní, hrozne ma bolia kríže. Myslíte že môžem byť tehotná aj napriek menzesu a sona kde nie je nič vidno?
Krv na HCG lekar odobral? Ja by som na jeho mieste bola v pozore, pozitívne testy, bolesť brucha, krvácanie, z toho môže byt aj mimomaternicové tehotenstvo a to je dost nebezpečné. 😔
@majuskasediva575 no.... Pozitivny😉... Gratulujem. To uz nie je duch🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Bohuzial je viacero dovodov slabej ciarky na teste - od rakoviny cez cystu po skoru menopauzu, kde to hcg je na urovni 5-10, zavisi od citliveho testu... na sone nema lekar sancu nic vediet pod hcg 1000 a to by test svietil ako vianocny stromcek... cystu nevidel? To by vzhladom na symptomy najviac davalo zmysel...