Slabá druhá čiarka na teste

1. aug 2023

Pekný večer prajem, dnes som 9 dpo. Vyšla mi slabá čiarka na teste. Som 100% istá, že je tam ale nedá sa to od fotiť ešte, je taká slabá a je i šanca, že je falošná.
Beriem silné lieky, ktoré sa v tehotenstve nemôžu a teraz uvažujem či brať alebo nie. Lekárovi som sa nedovolala. Či pár dní vydržať bez a v piatok skúsiť opäť test - podľa toho sa zariadiť, alebo brať ďalej a skúsiť piatok - ak je test silnejší, vysadiť?

kacena4
1. aug 2023

ja som tiez brala lieky, hned som sa objednala k dr na druhy den ma bral, kedze som na kontraindikovanych liekoch a ked mi potvrdil tehu sla som k odbornikovi, ktory mi zmenil liecbu. skus volat zajtra snad sa dovolas alebo k nemu rovno chod, ci uz budesalebo nie tehu, aspon ta vysetri

bm_
2. aug 2023

Ak sa ti ziaden lekar neozve mozes ist ako samollatca na odber krvi na hcg a tam uvidis ci tam nieco zacina ci nie, aspon si budes ista. Ak by bolo na nule tak vies ze lieky mozes brat dalej. Teraz je aj obdobie dovoleniek tak toto sa mi zda ze je jedno z rieseni

zuzka12344r
10. dec 2023

Vidieť druhu čiarku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre