Ahojte skúsim stručne opísať moju situáciu… začiatkom mesiaca som bola u gynekológa odobrať krvné testy keďže som mala s manželom nehodu 18.6 a bola som zvedavá či náhodou nie je tam tehotenstvo keďže už jedna babo máme… no ale problém nastáva tam Že krvné ukázali negatívne ale Tehotenské testy pozitivne.. dobre idem ďalej začiatkom júla sme tiěz maly styk ale dávali sme si pozor ale teraz už kto vie čo je…. Ok.. môže byť že všetky testy sú buď falošné alebo robia ducha neviem… Menzes mi mala dôjsť 7.7… ale meškala 4dni prišla 11.7 a skončila 12.7… čo mi nevychadza kedže som nikdy takéto podobné meškania okrem tehu nemala…. Ani že by mi trvala iba deň/dva…
Po skončení menštruácie som mala hnedý výtok…
Podotknem hneď ako mi meškala Menštruácia už 4 dni v ten deň som ešte bola u gynekológa ktorý mi povedal iba jedno že mám vysokú sliznicu čo môže značiť že mi má dôjsť Menštruácia v poriadku neriešila som ďalej keďže môj gynekológ asi už svoju prácu nemá v láske keďže ako človek som sa vypytovala keď tam nevidí tehotenstvo či to nemôže značiť niečo iné ale neriešil to poslal na domov… moja otázka je meškanie 4 dni viem že je málo na tehotenstvo ale že som mala iba 2 dni menštruáciu a k tomu hnedý výtok A samozrejme naďalej pozitivne testy ale druhá, je vždy iba Slabá niekedy viac viditeľné niekedy menej… kúpila som už asi 12-13 druhov testov bola som ochotná aj v Maďarsku kúpiť ale naďalej mi ukazuje to isté každý test..
viem že to už je na zbláznenie sa ale momentálne si neviem nájsť druhého gynekológa ktorý by ma vedel prijať hneď riešiť moju situáciu keďže sa neviem dočítať ani toho čo mi môže byť ale som nepokojná že čo to môže byť.. som či môžem byť tehotná? Alebo to môže byť konkrétny problém viete mi aspoň niečo k tomu napísať pomôcť alebo dať tip čo robiť ku komu ísť a tak vopred ďakujem za normálne odpovede a prepáčte ak to vyšlo na dlhé Čítanie skúsila som všetko do detailov napísať.
@racheldemona môže to značiť aj cystu
@annnna18 ved o tom logicky aj ja viem. Tu ide skor o to ze ked mam negat krv ale testy pozit mam vysoku sliznicu menzes meskal dosla na 2dni a hnedy vytok.. ale nadalej pozitivny test ale slaba druha ciarka… cystu nemam tak teraz co si o tom mysliet?
Odfotis testy? MK tradicia 🙃.
@k47
@k47 neviem ako ich vidno na fotke ale osobne je to viditelne viac. A kazdy test iny. Mne tk uz leze na nervy. Pondelok sa zastavim znova u lekara snad mi “pomoze”
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@racheldemona mali ste nechraneny styk jasne ze tehotna byt mozes 🤷 ale aj nemusis 🙂