Slabá druhá čiarka a zväčšené prsia

veron2811
9. dec 2021

Ženy, prosím vás, menzes mi mešká 4. deň, snažíme sa o bábätko s priateľom... Mám mierne bolesti v podbrušku, nie stále, zväčšené prsia.... No na teste vidno len slabulinkú druhú čiarku... Nechcem si namýšlať.... Čo si o tom myslíte? Ďakujem krásne. 😇

janai1
9. dec 2021

Negatívne

petra889
9. dec 2021

@veron2811 skús si urobiť iný test tieto dosť robia ducha

julie19
9. dec 2021

Ja tam čiarku nevidím ale tak fotka môže byt slabšia ... v každom prípade po 4 dňoch meškania by som čakala oveľa viditeľnejšieho ducha ... skús iný test, ak by sa tam ukázalo lepšie🤷‍♀️ Ale v takto skorom štádiu len čakať a testovať, nič iné sa poradiť nedá buď to vide alebo nie, vždy je možnosť posunutej ovulácie, držím palce 🤞

luci_ba
9. dec 2021

@veron2811 podla mna je negatívny 😔 ked bude ešte dalej meškať skus o par dni, držím palce 🙏

veron2811
autor
9. dec 2021

@julie19 veď to ze uplne slabá je.. Skúsim ešte iný test o pár dní ako písala pani vyššie 😞

kataka10
9. dec 2021

@veron2811 4 dni je este dost malo. Skus test o 3 dni. Citlive prsia mozu byt indikator tehotenstva. U mna boli tiez skor nez ciarka 😄

veron2811
autor
9. dec 2021

@kataka10 dobre, skúsim, aj nejaké iné príznaky si mala, i keď test stále negatív? 😁

kataka10
9. dec 2021

@veron2811 iba tie prsia. To bol u mna jednoznacny indikator.

janka_01
21. sep 2022

@kataka10 smiem vedieť kedy ti vyšiel pozitívny test?

kataka10
21. sep 2022

@janka_01 myslim, ze 1 tyzden po meskajucej menstruacii.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre