Slabá druhá čiarka a MS

16. dec 2020

Ahojte, dnes som mala dostať MS, uz od pondelka som mala spinenie, nie velmi silne, ale ani uplne slabucke. Myslela som si, ze to uz je menstruacia ale nesilnelo to, ani bolesti brucha neprišli ake vzdy mavam a tak som spravila dnes rano test a vysiel takto. Slabucka druha ciarka. Velmi tuzime po babatku. Lenze dnes od rana uz akoby sa mi spusta normálna MS, krv uz je čerstvá, je jej uz viac, aj bolesti mam ako zvycajne pri MS. No ale co ten test? Neviem sa z toho teraz vysomarit 🤷‍♀️

hennyinnsbruck
16. dec 2020

Ked sa spustí klasická ms je to biochemické. Neudrzalo sa

autor
16. dec 2020

@hennyinnsbruck a myslis, ze mam volat gynekologovi? Ci len pockat ako sa to vyvinie?

hennyinnsbruck
16. dec 2020

Netreba volať.
Skonci ms a môžte sa ďalej snažiť. Zažila som to 2x. Ciarku som mala aj silnejšiu ako ty na teste.

autor
16. dec 2020

@hennyinnsbruck a nic sa s tym ani nefa spravit, uz z toho len vyjde klasicka ms?

zdencaaaa
16. dec 2020

Bolesti su ok, spinenie nie. Skus testnut o dva dni, ak bude ciarka silnejsia chod gyn, ak ciarka nebude, islo o biochemicke tehu

tasticka59
16. dec 2020

S tymto uz bohuzial nie :/ Ked to skonci este takto na zaciatku tak o tom vacsina zien ani nevie, ze boli vobec tehotne. Treba pockat, uvidis ako sa bude vyvijat to krvacanie ak bude silniet ako na normalnu ms tak pockaj kym skoncia a potom sprav pre istotu test

autor
16. dec 2020

@zdencaaaa ale ked mam špinenie uz tri dni, ciarka by uz nezmizla? Testovala som uz aj v sobotu a bola druha ciarka slabsia ako tato, takmer az neviditelna

hennyinnsbruck
16. dec 2020

Nedá.. Proste sa to neuchytilo z rôznych dôvodov a odišlo to s MS. To je príroda a je to tak v poriadku.
Ak by sa ms nerozbehla klasicky testni o 2 dni zase.
Ale keď sa normal rozbehne s normal krvácanim tak to odišlo.

zdencaaaa
16. dec 2020

vydrz a testni o dva dni

autor
16. dec 2020

@hennyinnsbruck och 😭 no dobre teda, snad to cim skor vyjde. Uz sa mi to raz takto stalo ze mierne pozitivny test a MS prišla, ale to sme sa este nesnazili. Myslite ze moze byt problem s otehotnenim, alebo udrzanim tehotenstva, alebo to je normalne?

hennyinnsbruck
16. dec 2020

To je ťažko povedať. Ja som to mala 2x. Druhý x som aj lieky na podporu tehotenstva mala a aj tak odišlo. Na 3 x to vyšlo.
Môže byť problém ale nemusí. Ak sa ti to stane každý mesiac tak problém je. Ale to by trebalo konzultovať s lekárom.

miskakyska
16. dec 2020

Už týždeň 1/2 koňa vie,že máš dnes dostať menzes,myslíš,že keď založíš anonymnú diskusiu sa dozvieš niečo iné,ako na ploche ? 😁

zuzkalujza
16. dec 2020

Pravdepodobne biochemické, zažila som viac krát. Mrzí ma to 😢 Ale po mrche sa môžete zase začať snažiť. Držím palce ❤

denisadeny
16. dec 2020

Ja by som počkala, spravila test a ak budú 2 čiarky potom šla k lekárovi.. Moja babka mala do 4 mesiace normálnu menštruáciu.. Netreba hneď myslieť na najhoršie 🙂

petamich
16. dec 2020

nezmizla, ja som mala 2x biochemicke ukoncene v 6tt, tiez najskor spinenie, test krasne vychadzal, potom sa mi spustilo krvacanie a HCG som stale mala vyse 500 a trvalo este zopar dni kym kleslo = test by stale vysiel

autor
16. dec 2020

A myslite ze ta druha ciarka môže byt aj kanalik, alebo to skor znaci, ze test naozaj zachytil hcg?

mikasz
16. dec 2020

Otestuj o 2dni a uvidis, ci ciarka tmavne.

beruska1108
16. dec 2020

Ahoj ja teraz to isté. Slabá druhá ciarka o dva dni test negatívny už som začala spinit a spúšťa sa ms. Vraj biochemické 😪

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre