Slabá druhá čiarka a dvojdňové meškanie menzesu

hrasok8
4. feb 2018

Dnes je 2. Čo mi mešká menstruacia, urobila som si tehotenský test a našla som tam dve čiarky jednu silnú a druhú velmi slabú.
S priateľom sa intenzívne snažíme o bábätko žeby sa nam to podarilo?

sindas
4. feb 2018

Skus si pozriet uz existujuce témy.... Ale myslim si ze sa mozes tesit si tehotna... Len nech ciarka silnie. Prajem pekne tehulkovanie

amalka1991
4. feb 2018

To nieje slaba ciarka 🙄

ninafox
4. feb 2018

Urob si ďalší test zajtra z prvého ranného moču. Prípadne pozajtra.

comedywoman
4. feb 2018

Ani si tehotna tieto testy ukazujú take slabe čiarky keby kúpiš iný v lekárni tak bude silnejšia... Ja som si tak robila dva za, sebou jedna bola, slaba, a, druha silna.

jany149
4. feb 2018

Aj ja som mala takú a dnes má tá "čiarka"5tyzdnov😉

gvendy0503
4. feb 2018

aj ja som také mala dva testy, potom som si kúpila iný test a bola jasnejšia. Teraz som už v siedmom mesiaci :P

menojenepodstatne
4. feb 2018

Ja som na tom veľmi podobne.. Krámy mali prísť včera a čiarka taká ako Tvoja.. Držím Ti palce, aby to dobre dopadlo a aby silnela

morandia
4. feb 2018

Blahozelam 😊

mironka
4. feb 2018

Ano,je tam aj druha slaba ciarka,aj ja som taku mala.

deniky
5. feb 2018

Áno je to tam skús spraviť test o 2dni z ranného moču určite bude silnejšia čiarka 😊✊

nikdenikto
6. feb 2018

Nerozumiem ženy, prečo sa tak trápite s týmito čiarkovými testami. Kúpte si digitálny test ktorý má len značky + alebo - a máte po dileme. Stojí síce o pár € viac, ale za tú istotu/neistotu to stojí...

hrasok8
autor
6. feb 2018

@nikdenikto to bola iba náhodička, že som si spravila testík, snáď si nebudem každý mesiac kupovať drahé testy, keď na preverenie mi stačia takéto. Radšej si to overím u dr. 😊

vera4444
4. mar 2018

Poraďte prosím... Vidíte tam tú druhú čiarku, či si namýšľam?

nivea93
4. mar 2018

@vera4444 áno je tam gratulujem 🤗

deniky
4. mar 2018

@vera4444 áno pekne ju vidieť 😊✊

vera4444
5. mar 2018

@nivea93 to ste ma potešila... ďakujem

vera4444
5. mar 2018

@deniky teším sa

vera4444
5. mar 2018

A uz sa netesim... dnes ráno toto... ziadny duch ☹ popritom slabo krvacam už 6ty den a mrcha predtým orisla skor a trvala len tri dni... čo to môže znamenať?

vera4444
6. mar 2018

Tak dnes som bola u dokora av tehotná nie som ☹ a krvacanie bolo vraj nejaké odlupovanie sa nakolko som tento mesiac nemala ovulku ☹

vierkadominik1
24. jún 2019

Baby poradte mi uz 3 den mi meska mrcha mam take bolesti akokeby som mala dostat kramy aj krize ma bolia sem tam mam zavrat a nechut a som unavena

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre