Maminy , prosím poradiť , mne sa zdá že keď si priblížim foto je vidno slabá druha čiarka , či sa mi to zdá ?
Nevidím nič plus test je dosť Mokrý. Koľko ti mešká?
@sense ma prísť 12, len som myslela že mi ukáže štyri dni pred ms , pri dcérke mi ukázal ešte pred ms 🤔
Je rozmoceny, neplatny.
Máš odlsedovanu ovuláciu? Počkaj dva tri dni a skus znova
@sense v pondelok ma prísť ms tak som zvedavá
Ja na tom spodnom vidím čiarku.
Ja niečo slabé vidím 😊 skús za pár dní ďalší 😊
@tamky123
@daduska6199 tiež dievčatá na to spodnom , aj keď som sa do svetla pozerala , sa mi zdalo že som videla slabú
@lovatko a čo keď to je pepino
@daduska6199
@tamky123 môžeš si dievčatá robiť test počas dňa že ? Netreba iba ráno
Ano mozes . 🍀
Ide o to, ze pepino ti bohuzial takuto ciarku urobi aj z vody 😔
Pepino robí falošné čiarky skús o pár dní iný test 😊
@daduska6199 dakujem , skúsim neskôr , dúfam že v pondelok a ďalšie dni nepríde ms 🥰
@daduska6199 pocuj prosím ta ja už sú nepamätám ako to bolo pri dcérke , ale moze ma bolieť podbrusko a sem tam kríze ako pred ms , keby som tehu ?
Ja mam pozitívne testy a boli ma podbrusko ako na ms a aj kríze. Nemyslím si ze to je zle znamenie. Prebiehajú tam velke zmeny. Babatko sa stale uhniezďuje ♥️
@tamky123 aj mna tak a ešte aj tie zmenené bradavky tmavšie , zatiaľ som mala testy negatívne , je možné že som ich robila skoro že ?
Jasné aj mňa boli bruško aj kríže ale to už dlhšie. Je to normálne rozťahuje sa maternica 😊 zajtra máš mať ms tak urob test ale nie ten pepino kúp v lekárni 😊 daj vedieť držím palce 😊
@daduska6199 ahoj , prišla ms 😭😭
To ma mrzí aspoň budeš vedieť že netreba kupovať viac pepino 😔 tie robia falošných duchov.. radšej kúp v lekárni
@daduska6199 kupovala som v lekárni všetky
@daduska6199 ono to uz neni šanca zeby som čakala babo , keď som začala dnes krvácať že 😏
@monika110696 podla mna duch
@monika110696 ked si pozries celu tu diskusiu a este aj ine kde baby pridavaju taketo fotky pepina tak zistis, ze bohuzial je to s velkou pravdepodobnostou duch a ine testy by boli negativne. Cudujem sa ,ze to pepino sa vobec este predava
@evka13456788 áno 😊
@sofia1979 test bol robený cc o 10 ráno a toto vyšlo 🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja nevidím nič. zbytočne hladáš, otestuj sa o pár dni znovu.