Zienky chcem sa opytat robila som si test a výsledok po 10min bol ze len jedna palička ale po 9hod tam vidím slabucku druhu ciarku je to teraz co neviem teraz ci to platí ci nie dakujem za rady
@matta1 a aky ssi robila?
@miriam1983 značku neviem
najlepšie bude keď urobíš druhý test....
Vysledok je interpretovatelny asi iba po 10 minutach, na teste v pribalenom letaku je napisane ze ako dlho treba cakat. Neskor to uz neplati.
😀 😀 😀 aj ja som to tak mala, hned len jedna ciarka a ziadna druha, tak som si povedala, ze sa nezadarilo a viac na to nemyslela. ale o dva tyzdne ma cestou z prace trklo, zena vsak kramy davno si mala mat a ich nikde, tak davaj do lekarne, kupila som test a hned take kolajnice vybehli, normalne ma to sokovalo, lebo som bola uz zmierena s tym, ze nic. kukla som ten prvy uschnuty dvojtyzdnovy test a tam bol duch. doteraz ho mam 😀
Ale ten druhy test aspon z ranneho mocu, alebo az ked nedorazi mrcha 😀 😀 😀
pockaj par dni a sprav si rano hned ako vstanes druhy a uvidis , drzim palce 🙂
sprav si druhý a nerob si zbytočné nádeje
@matta1 sup,sup antika.... 🙂
@zvolsiinylogin a aku ja sa toho velmi bojím neviem prečo☹
@matta1 ja som tiez neuzivala.....pojdes na krv na pecenove testy a dr ti odporuci podla toho....skus sa poradit s dr. alebo googli... 🙂
@zvolsiinylogin nA pecenove testy =-O
@beruska141
@zvolsiinylogin
Dnes Som bola na gynde nesom tehotna a uz aj abtiku man ale kruzky
@zvolsiinylogin a sadne testy nemam tabletky ale kruZky do vaginy
@matta1 tvoj gyndak vie, co ti sedi najviac 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@matta1 po deviatich hodinách by som sa na to nespoliehala,radšej by som spravila nový,pre istotu 🙂