Ahojte babi,chcela by som sa vás opýtať,10 dni mi mešká ms,vo štvrtok som si robila dva testy slabšie druhé čiarky mi tam vyšli,včera som bola u gynekológa ten na sone nič nevidel,zobral mi krv a vraj sa mám v pondelok informovať. Nemáte s tým niekto skúsenosť? Snažíme sa o bábätko,keďže v novembri som potratila :/ ďakujem za odpovede.
4testy som si spravila už toto je 4ty dúfam že to bude tak 🙂 akurát ze gynekológ včera nič na sone nevidel to ma odradilo :/
Áno je tam slabá čiarka a silnie oproti predošlým testom ? Ak áno tak ste na dobrej ceste držím palčeky
@micayla997 nemusel nič vidieť lebo je skoro aj intenzita čiarky tomu nasvedčuje
@karmela silnie ten včerajší bol úplne slabý. Držte mi palce v pondelok si mam volať o výsledky.
To je v pohode,este nemusel nic vidiet,ja som mala slabsiu ciarku a tehu som bola.
@pininka dúfam že rok bude ono toto je 4ty test čo moc takto ukázalo.
@micayla997 nasad si vitaminky pre tehulky a potichúčky sa tes 😊
Ahojte.Vtriem sa.Viete mi poradiť?mala som takúto istu intenzitu ciarky(robila som si po 6 dnoch meskania).Bola som aj na krv(v stvrtok) hcg som mala 41,1(sestricka povedala ze mam príst v pondelok na novy odber,ze je to hranicne aj ano aj nie som tehotna)no v piatok som zacala krvacat,nie dilno,no klasika ako pri menstruacii(ale taka aj fo hneda krv)neviem co si mam o tom mysliet.V zivote mi len 2 krat meskala menstruacia a to mam 2 deti..Dakujem za odpovef
@dellisa225 no ono môžeš špiniť a byt tehotná ale môže ísť aj o to smutnejšie že babo sa neuhniezdilo dobre.Urcite treba povedať dr že si začala špiniť a spraviť si aj tehu testik či ciarocka silnie.Ak áno je to fajn lebo hcg stúpa ak slabne tak to nieje dobre
@karmela dakujem spravim si v nedelu a ak bude silnejsia tak pojdem na krv v pondelok
Podla mna si tehotna urcite 🙂 ja som mapa podobnu ciarku 🙂
@zuzkazuzanka55 bodaj by si mala pravdu ❤️ V pondelok Vám dám vedieť 🙂 a ďakujem za podporu je nič do placu až 🙂
@micayla997 Poznam tie stavy ked kazdy mesiac len po vynechani jedneho dna menstruacie som uz kupovala test a vzdycky som si namyslala a hladala tu druhu ciarku 🙂 a raz tam naozaj bola, neverila som tomu tak hned na dalsi den znova test :D a dnes som v 35tt chvala panu bohu 🙂 len nech vsetko dobre dopadne a drzim ti palce
@zuzkazuzanka55 držím ti palce ❤️ No dúfajme nám 4testoch som mala toto. Tak dúfajme 🙂
@micayla997 hlavne mysli pozitivne aj ked viem ze to je teraz tazke 🙂
Myslím úplne 🙂 v pondelok verím tomu ze budem objednaná aj na prvu poradnu 🙂
Baby
Ak mavam Dlhe cykly 32-34 dnove
A dnes som 14DPO tak ms
Je mozne ze pride az 26 marca cize az o 8 Dni ?
Moj menstruacny kalendar mi to tak ukazuje
A zatial ma nikdy neklamal 1-2 dni hore dole maximalne bud prisla skor alebo neskor ale len o 1-2 dni
A je mozne ze tehu testy stale snehovo biele napriek tomu ze som uz 14DPO ?? Myslite si ze tam este nejaka nadej je ?? 🙂
@micayla997 ahoj, no ja na tvojom mieste si spravim digitalny test, tam ti vypise, ze priblizne ktory tyzden si na zaklade podielu hcg.. a do nejakeho 4-5 tyzdna nemusi nic vidiet, a srdiecko az v 8 tt.. 🙂 podla mna si na zaciatku tehu 🙂
Ja sa tiež votriem mne mešká druhý deň len príznaky skoro žiadne cítim sa skvelo plno energie Ken prsia má bolia a taká silná čiarka taku som nemala ani pri prvom keď som testovala na 4 deň od meškania
@gastanovykvet vecsinou su zeny unavene ale ja som tiez bola nabita energiou. Rano som uz od 4-5 nevedela spat 😂
Inak som tiež po potratoch ☹ a teraz som jedla ten poliphert síce len par dni a zadarilo sa 🙂
Inak prvé tehotenstvo som cítila aj oplodnenie ( ja viem nech si mysli čo kto chce toto je môj názor) a zvracala som ešte pred očakávanou menze.. a cítila som sa hrozne zle bola som unavená. A teraz nič okrem tých pŕs bolavych. keby ma tá silná čiarka neoslepovala tak ani neverím tomu. 🙂 sranda to je už verím tomu že sú ženy čo nič necítia a aj take čo cítia už od začiatku.
@gastanovykvet no na druhý deň meškania krásne čiarky 😊 Blahoželám možno budú dvojičky 😊 Alebo sa pekne babo zabývalo už skôr
Môže byt lebo som jedla ten pholipert to je niečo ako inoflonic takze je tam tá možnosť že sa oplodnili dve naraz 🙂 no uvidíme ešte má čaká dlha cesta po potratoch už som opatrná a začnem sa tešiť až po prvom trimestri 😞 keď toto kritické obdobie prejde... 🙂
@micayla997 no ako si dopadla?
@zuzkazuzanka55 27.3 prvá poradňa ❤️
@micayla997 gratulujem 🙂
@gastanovykvet ďakujem ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Cakas babatko 😊