Slaba čiarka po 10. dňoch meškania menzesu

micayla997
17. mar 2018

Ahojte babi,chcela by som sa vás opýtať,10 dni mi mešká ms,vo štvrtok som si robila dva testy slabšie druhé čiarky mi tam vyšli,včera som bola u gynekológa ten na sone nič nevidel,zobral mi krv a vraj sa mám v pondelok informovať. Nemáte s tým niekto skúsenosť? Snažíme sa o bábätko,keďže v novembri som potratila :/ ďakujem za odpovede.

amalia8
17. mar 2018

Cakas babatko 😊

micayla997
autor
17. mar 2018

4testy som si spravila už toto je 4ty dúfam že to bude tak 🙂 akurát ze gynekológ včera nič na sone nevidel to ma odradilo :/

karmela
17. mar 2018

Áno je tam slabá čiarka a silnie oproti predošlým testom ? Ak áno tak ste na dobrej ceste držím palčeky

karmela
17. mar 2018

@micayla997 nemusel nič vidieť lebo je skoro aj intenzita čiarky tomu nasvedčuje

micayla997
autor
17. mar 2018

@karmela silnie ten včerajší bol úplne slabý. Držte mi palce v pondelok si mam volať o výsledky.

pininka
17. mar 2018

To je v pohode,este nemusel nic vidiet,ja som mala slabsiu ciarku a tehu som bola.

micayla997
autor
17. mar 2018

@pininka dúfam že rok bude ono toto je 4ty test čo moc takto ukázalo.

karmela
17. mar 2018

@micayla997 nasad si vitaminky pre tehulky a potichúčky sa tes 😊

dellisa225
17. mar 2018

Ahojte.Vtriem sa.Viete mi poradiť?mala som takúto istu intenzitu ciarky(robila som si po 6 dnoch meskania).Bola som aj na krv(v stvrtok) hcg som mala 41,1(sestricka povedala ze mam príst v pondelok na novy odber,ze je to hranicne aj ano aj nie som tehotna)no v piatok som zacala krvacat,nie dilno,no klasika ako pri menstruacii(ale taka aj fo hneda krv)neviem co si mam o tom mysliet.V zivote mi len 2 krat meskala menstruacia a to mam 2 deti..Dakujem za odpovef

karmela
17. mar 2018

@dellisa225 no ono môžeš špiniť a byt tehotná ale môže ísť aj o to smutnejšie že babo sa neuhniezdilo dobre.Urcite treba povedať dr že si začala špiniť a spraviť si aj tehu testik či ciarocka silnie.Ak áno je to fajn lebo hcg stúpa ak slabne tak to nieje dobre

dellisa225
17. mar 2018

@karmela dakujem spravim si v nedelu a ak bude silnejsia tak pojdem na krv v pondelok

zuzkazuzanka55
17. mar 2018

Podla mna si tehotna urcite 🙂 ja som mapa podobnu ciarku 🙂

micayla997
autor
17. mar 2018

@zuzkazuzanka55 bodaj by si mala pravdu ❤️ V pondelok Vám dám vedieť 🙂 a ďakujem za podporu je nič do placu až 🙂

zuzkazuzanka55
17. mar 2018

@micayla997 Poznam tie stavy ked kazdy mesiac len po vynechani jedneho dna menstruacie som uz kupovala test a vzdycky som si namyslala a hladala tu druhu ciarku 🙂 a raz tam naozaj bola, neverila som tomu tak hned na dalsi den znova test :D a dnes som v 35tt chvala panu bohu 🙂 len nech vsetko dobre dopadne a drzim ti palce

micayla997
autor
17. mar 2018

@zuzkazuzanka55 držím ti palce ❤️ No dúfajme nám 4testoch som mala toto. Tak dúfajme 🙂

zuzkazuzanka55
17. mar 2018

@micayla997 hlavne mysli pozitivne aj ked viem ze to je teraz tazke 🙂

micayla997
autor
17. mar 2018

Myslím úplne 🙂 v pondelok verím tomu ze budem objednaná aj na prvu poradnu 🙂

vyvka
18. mar 2018

Baby
Ak mavam Dlhe cykly 32-34 dnove
A dnes som 14DPO tak ms
Je mozne ze pride az 26 marca cize az o 8 Dni ?
Moj menstruacny kalendar mi to tak ukazuje
A zatial ma nikdy neklamal 1-2 dni hore dole maximalne bud prisla skor alebo neskor ale len o 1-2 dni
A je mozne ze tehu testy stale snehovo biele napriek tomu ze som uz 14DPO ?? Myslite si ze tam este nejaka nadej je ?? 🙂

shades3
19. mar 2018

@micayla997 ahoj, no ja na tvojom mieste si spravim digitalny test, tam ti vypise, ze priblizne ktory tyzden si na zaklade podielu hcg.. a do nejakeho 4-5 tyzdna nemusi nic vidiet, a srdiecko az v 8 tt.. 🙂 podla mna si na zaciatku tehu 🙂

gastanovykvet
19. mar 2018

Ja sa tiež votriem mne mešká druhý deň len príznaky skoro žiadne cítim sa skvelo plno energie Ken prsia má bolia a taká silná čiarka taku som nemala ani pri prvom keď som testovala na 4 deň od meškania

gastanovykvet
19. mar 2018
miriama11
19. mar 2018

@gastanovykvet vecsinou su zeny unavene ale ja som tiez bola nabita energiou. Rano som uz od 4-5 nevedela spat 😂

gastanovykvet
19. mar 2018

Inak som tiež po potratoch ☹ a teraz som jedla ten poliphert síce len par dni a zadarilo sa 🙂

gastanovykvet
19. mar 2018

Inak prvé tehotenstvo som cítila aj oplodnenie ( ja viem nech si mysli čo kto chce toto je môj názor) a zvracala som ešte pred očakávanou menze.. a cítila som sa hrozne zle bola som unavená. A teraz nič okrem tých pŕs bolavych. keby ma tá silná čiarka neoslepovala tak ani neverím tomu. 🙂 sranda to je už verím tomu že sú ženy čo nič necítia a aj take čo cítia už od začiatku.

karmela
19. mar 2018

@gastanovykvet no na druhý deň meškania krásne čiarky 😊 Blahoželám možno budú dvojičky 😊 Alebo sa pekne babo zabývalo už skôr

gastanovykvet
19. mar 2018

Môže byt lebo som jedla ten pholipert to je niečo ako inoflonic takze je tam tá možnosť že sa oplodnili dve naraz 🙂 no uvidíme ešte má čaká dlha cesta po potratoch už som opatrná a začnem sa tešiť až po prvom trimestri 😞 keď toto kritické obdobie prejde... 🙂

zuzkazuzanka55
19. mar 2018

@micayla997 no ako si dopadla?

micayla997
autor
19. mar 2018

@zuzkazuzanka55 27.3 prvá poradňa ❤️

gastanovykvet
19. mar 2018

@micayla997 gratulujem 🙂

micayla997
autor
19. mar 2018

@gastanovykvet ďakujem ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre