Slabá čiarka na testoch na 25. deň cyklu

konikkon
6. apr 2021

Ahojte. Na 25DC mi testy vyšli takto, ako vidíte na foto. Na 27DC som si robila test (červený Baby top test) a ciarka vôbec nezosilnela, intenzita bola úplne rovnaká. Je dôvod na obavy, alebo môžem byť kľudná? Dnes (28 DC) idem do lekárne a plánujem testovať opäť. Je možné, že HCG stúpa pomaly alebo som už davno mala mať koľajnice? Ďakujem

exotka444
6. apr 2021

Ja som mala tiež slabssie a s teraz som pomaly v 30tt.

lllenuli
6. apr 2021

Je to iný druh testu, takze to sa nedá úplne relevantne porovnávať...keď si pozrieš kontrolnú čiarku tak vidíš o koľko menej farbiva ten červený test má...ja by som bola kľudná 🙂

anjelicek26
6. apr 2021

Mala by si robit rovnaku znacku testu, ked chces vidiet, ci silnie alebo nie, kazdy test ma inu citlivost a obcas aj inak koncentrovane farbivo, takze toto tazko. Zo stupanim hcg to suvisiet nemusi.

konikkon
autor
6. apr 2021

@anjelicek26 na 27 DC som robila opäť ten červený a ciarka bola rovnaká ako na tomto červenom na foto. To co vidíte na foto su oba testy robene v ten istý deň.

konikkon
autor
6. apr 2021
petus998
6. apr 2021

@konikkon aoj mala som este slabsie a kuk co z toho a to na 13 den meskanie

janai1
6. apr 2021

@konikkon no mne ta na 27dc príde silnejšia ako na červenom z 25 😅 držím palce 😇

konikkon
autor
6. apr 2021

@petus998 krásne a gratulujem. Ja som minulý rok v júni mala takmer hneď koľajnice, žiaľ v 23tt som potratila. Takže toto by bolo skutočne vymodlene tehotenstvo, o to väčšie mam obavy z tých slabých čiarok. Dnes som kupila testy a opäť testovala (nie z ranneho moču) a stále su slabé, i keď možno o kúsok silnejšie. Je mi jasné, že musím len čakať, ako sa to vyvinie.

petus998
6. apr 2021

@konikkon siknie ciarka keasny rozdiel

nikoladomonkos
6. apr 2021

Ahojte. Dnes na 28DC som si robila test a vysiel takto (ciarka sa zobrazila az po 15 min) aj ked na teste pise ze treba skontrolovat len do 10 min. Co si myslite? Priznaky mam uz dva tyzdne, bolia ma krize a podbrusko, je mi nevolno ale nevraciam a mam vodnaty vytok. Mam 4 dni do menzesu.

janai1
6. apr 2021

@nikoladomonkos povieme ti, ze si test kontrolovala neskoro 😉 keď je tam napísané 10 min tak výsledok po 15 je asi tak pravdepodobny že 50/50 🤨

konikkon
autor
7. apr 2021

Ahojte, dnes 29dc už krásna silnejuca ciarka 🙏

mirus11
7. apr 2021

@konikkon no vidíš,krásne ti silnie.

kvietok2021dt
15. jún 2021

@nikoladomonkos ako to dopadlo?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre