Ahojte. Na 25DC mi testy vyšli takto, ako vidíte na foto. Na 27DC som si robila test (červený Baby top test) a ciarka vôbec nezosilnela, intenzita bola úplne rovnaká. Je dôvod na obavy, alebo môžem byť kľudná? Dnes (28 DC) idem do lekárne a plánujem testovať opäť. Je možné, že HCG stúpa pomaly alebo som už davno mala mať koľajnice? Ďakujem
Je to iný druh testu, takze to sa nedá úplne relevantne porovnávať...keď si pozrieš kontrolnú čiarku tak vidíš o koľko menej farbiva ten červený test má...ja by som bola kľudná 🙂
Mala by si robit rovnaku znacku testu, ked chces vidiet, ci silnie alebo nie, kazdy test ma inu citlivost a obcas aj inak koncentrovane farbivo, takze toto tazko. Zo stupanim hcg to suvisiet nemusi.
@anjelicek26 na 27 DC som robila opäť ten červený a ciarka bola rovnaká ako na tomto červenom na foto. To co vidíte na foto su oba testy robene v ten istý deň.
@petus998 krásne a gratulujem. Ja som minulý rok v júni mala takmer hneď koľajnice, žiaľ v 23tt som potratila. Takže toto by bolo skutočne vymodlene tehotenstvo, o to väčšie mam obavy z tých slabých čiarok. Dnes som kupila testy a opäť testovala (nie z ranneho moču) a stále su slabé, i keď možno o kúsok silnejšie. Je mi jasné, že musím len čakať, ako sa to vyvinie.
@nikoladomonkos povieme ti, ze si test kontrolovala neskoro 😉 keď je tam napísané 10 min tak výsledok po 15 je asi tak pravdepodobny že 50/50 🤨
@nikoladomonkos ako to dopadlo?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala tiež slabssie a s teraz som pomaly v 30tt.