ahojte Babenky ...neviem ci som tehotna lebo som si dnes rano robila tehotensky test a objavila sa mi len slabucka ciarka tak teraz neviem....a posledni menzes som mala minuli mesiac 24.5 do 29.5....poradte mi co si myslite 🙂
aj ja vidím, zopakuj ho potom, dúfam že ťa to poteší, ak je fakt pozitif 🙂
Myslim ze si 🙂
otestuj sa o par dni. slabunka ciarka tam je, cize podla mna si 🙂
Aj ja ju vidiiiiim..tak dufam,ze bude stale viditelnejsia 😉
@peterek414 skús o dva dni ci zosilnie ale podla mna si
bola by som rada keby som bola tehotna ale bojim sa este toho ci babatko aj donosim ked mam v maternici myom ale dufam ze ano........a kedy mam ist k doktorovy na kontrolu????
Bezne mavas dlhsie cykly? Meska ti podla obvyklej dlzky? Na foto mi ta druha ciarka pride bez farby a to sa na niektorych testoch stava, ze vybehne taka siva kontrolna ciarka....skutocna musi mat naznak farby.. .ale skus zajtra alebo obden..
urcite si 🙂 blahozelam 🙂
@peterek414 ja som pocula aj o takych pripadoch ked mali zeny myom a kludne vynosili babatko...hlavne sa nestresuj a doktor ti urcite odpovie na vsetky tvoje otazky lebo je mudrejsi ako my vsetky dokopy 🙂
@nikadiablik hned sa mi ta ciarka neobiavila asi po cca 7 minutach ....
@peterek414 neviem ako ty ale z toho testu nemam dobri pocit :(
@peterek414 a maš ju rovnako silnu z oboch stran či z jednej slabšiu a z druhej silnejšiu?
@peterek414 ja som mala také isté slabé paličky v marci a teraz končím 4 mesiac 😉 takže gratulujem, ale ešte by som zopákla test ale o dva dni 🙂
zajtra si spravim dalsi test a uvidim aka bude ciarka 🙂
@peterek414 ja som mala posledny menzes 30.5 takze ako ty a pozri na moj test..toto nieje test na 5 tt..ake dlhee mas cykli....
@peterek414 ahoj moja potom daj vediet ako si dopadla drzim palceky bo miom roby dost velku sarapatu ked je vmaternici a ty ho mas stale
@peterek414 tiež som mala taký myslela som že je pokazený spravila som o tri dni teda a tam už to bolo jasné...;)
sprav si o par dni dalsi test
tak robila si test a zas sa tam objavila slaba ciarocka ale trochu silnejsia ako vcera ale zacal mi menzes taky slabi a ja mam uz dva porodi za sebou aj napriek tomu mozem byt tehota a zaroven mat menzes????
@peterek414 to môže byť uhniezďovanie vajíčka, skús si to niekde nájsť na nete, alebo bež za svojím lekárom. držím palce. 🙂
Ahojte žienky z manželom sa snažíme o bábo 2roky no zatiaľ bez úspechu ,čo test to jedna / ,je to deprimujúce pre každu jednu ženu ktorá chce mať bábo no ale k veci dnes ráno som si robila test a vidím tam čiarku alebo mám halucinácie,do ms mám 3dni ,2dni som vracala tak preto sa pýtam mám sa veľmi potichučky tešiť alebo plakať do vankúša? Vyše týždňa beriem kyselinu listovú
Ps: Blbé komenty si nechajte 🙂prikladám foto, posledná je po zaschnutí
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@peterek414 urob si zajtra dalsi test 😉 Ja tam ciarku vidim