Slabá čiarka na teste po troch hodinách

lucindao
6. máj 2014

som 18 dc cyklus mam na 22 den.vcera som si robila tehotensky test pepino a vysiel neg.tak som ho zahodila.po troch hodinach kuk na test a slabulinka druha ciarka.co si myslite o tom?

edvelyn
6. máj 2014

No po troch hodinach uz asi nic

zabiatko25
6. máj 2014

18dc robis tehu test? 😕 ved to by si bola len par dni po ovu a v tom pripade ti nema este co ukazat, aj keby si tehotna bola....ak si sa pomylila a je to 18dpo, tak by uz ukazat mohol....ale po troch hodinach by som sa na to nespoiehala...treba citat navod 🙂 ale ak je ta druha ciarka ruzova, nie priesvitajuci kanalik, tak vyskusaj znova o par dni...

hviezdicka111
6. máj 2014

@zabiatko25 suhlasim, 18dc tehu test je blbost...18dpo by uz zmysel mal, ale vysledok sa odcitava do par minut, to mas v navode napisane, dokonca aj to, ze sa nema odcitavat po istej dobe....treba citat navody 😉
a mohla si dat foto.... 🙂
a este - po akej dobe si ho zahodila? ak si pockala minutku - dve a vyhodila, moze byt, ze ta druha ciarka nabehla este v limite....takze vazne, ak je ta druha tiez ruzova, skus este jeden...drzim palce....

alicka7
6. máj 2014

Podla mojho nazoru by z toho mohlo nieco byt. Mne vysla slabulinka ciarocka na 26 DC, skoro ju ani nebolo vidiet a v predchadzajucich mesiacoch bol test stale negativny (aj po x hodinach). Tiez sa jednalo o test zn. Pepino. Ak si 22 DC, je to este velmi zavcasu, skus o 3 dni z ranneho mocu. Drzim palce.

piacere
6. máj 2014

Prečo nečítate pozorne? Pani píše, že je 18dc a cyklus máva 22 dní (což je celkom reálne, pretože napr. aj mne sa občas stane, že je ovu už na 9dc, plus cca 13 dní LF a už sme na 22 dňovom cykle 😉 )
Takže ak máš skutočne tak krátky cyklus, tak na 18dc môžeš byť cca 9dpo a to už duch vyjsť na teste môže. Moja bývalá kolegyňa mala v limite negatívny test, hodila ho do koša, večer jej to nedalo, tak sa prehrabala a bola tam slabá čiarka... dnes má tá "čiarka" dva roky 🙂

lucindao
autor
6. máj 2014

ano mrchu by som mala dostat uz tento piatok uvidime ci pride.boli ma uz tyzden podbrusko a tri dni krize rak ze hodinu bolia potom presranu a zase

sarinka123
6. máj 2014

@piacere takto isto som to mala ja. Spravila som si test a po 2 minútach nic, ale po nejakych 3 hodinach,
mi to nedalo, a vytiahla ho z kosa a bola tam slabulilinka ciarocka.
Kedze robim v Poliklinike, poprosila som, aby mi vzali hned krv. Vysledky boli o par hodin. HCG bolo slabulilinke, ale postupne sa to zvysovalo.
Dcérka ma 3 rocky.

lucindao
autor
6. máj 2014

neviem kedy si mam urobit druhy test.ako sa zvisuje HCG?kedze mam blbu robotu a denne dviham taxke asi rak 15 kg.

sarinka123
6. máj 2014

To sa tintvysuje hodnota HCG v krvi. Ty s tym nic nespravis 🙂 sprav si o par dni opat tehotensky test.

lucindao
autor
7. máj 2014

tak dnesny test negarivny.ale prsia bolia velmi nie tak prsia ako bradavky

22beba
7. máj 2014

mne sa stalo napr ... že sa mi čiarky dve ukazali a potom mi ta jedna zmizla ked som natešená po 5tich hod sa chela pochvalit chlapovi ... tiež ma to sklamalo ... ale na testoch je napísané že po čase neviem po hodine netreba odčítavať s testov možu tám výsť blbosti ☹ vieš aj ja som študovala niekedy aj na druhý den testy aj kadejako do svetla som ich davala či tam niečo nenajdem .. našla som ducha ale falošného .... ☹ drž sa 🙂

satanka1
7. máj 2014

@lucindao
@zabiatko25
@hviezdicka111 všeličo je možné..ja som mala ducha na teste 9DPO a 21 DC...ak má kratší cyklus môže mať ducha aj skôr.Ja mám cyklus 27 dňový a ducha som mala vlastne týždeň pred ms,kt.už neprišla.

lucindao
autor
7. máj 2014

takze som si zas robila dnes test pepino a zase to.iste v limite neg.a po troch.hodkach slabulinka.ciarka

lucinka0503
7. máj 2014

@lucindao Hoď foto,nech posudíme,či je to dušik alebo sa pretláča testovací čiarka.

lucindao
autor
7. máj 2014

ta ciarka je taka slaba ze to nejde ani odfotit

sfera
7. máj 2014

@lucindao kúp iný test, napr. V lekárni Dr.Max, tiez mi vyšiel ten Pepino pozítivny po pár hodinách, ale tehu to nebolo...

lucindao
autor
7. máj 2014

@sfera skusim si kupit.ale moc tomu neverim zeby som mohla byt

sarinka2012
7. máj 2014

@lucindao Ahoj 🙂 test po troch hodinach sa uz neda brat vazne,žial ,ja som raz zabudla vyhodiť tehu test ktory bol negativny a na druhy den tam boli dve silne čiarky,ta farba po určitej dobe pretečie do druheho priečinku na teste,ale ako opisujes priznaky,že ta bolia prsia,mavala si to vzdy ako priznak menštruacie? napisem ti moj priklad,dcerka ma 2 roky ale pamatam si to ako dnes 😀 16 maja som mala podla testu ovu,samozrejme sme to s manzelom skusili,21 sme leteli na svadobnu cestu a 31 maja som mala dostat menštruaciu,26 maja ma začali bolieť prsia (predovšetkym bradavky,tie boli najcitlivejsie) aj podbrusko (prsia ma nikdy predtym neboleli ako znak že prichadzaju moje dni) a este som nadavala že to dostanem akurat na svadobnej ceste,ale pripisovala som to zmene klimy,prostredia,stresu z letu (lietadla velmi nemusim) ale ubehli tri dni,bolesti neustavali ale ani mrcha neprichadzala,to uz som zacinala nieco tušiť 🙂 29 sme sa vratili domov a ja som si spravila test kde boli dve čiarky - jedna slabšia,ale boli a na druhy den teda jeden den pred očakavanou menštruaciou som mala dve syte zretelne čiarky na teste 🙂 Takže tehotna možes byť ,skus si test koncom tyždna zopakovat

lucindao
autor
7. máj 2014

@sarinka2012 prsia ma skor nebolia ale bradavky bolia dost a aj akoby palili.podbrusko boli taka tupa bolest.praveze pred menstruaciou ma sice boli ale dost vyrazne.a som nervozna.stekam vsade kde chodim.v praci.po manzelovy..

sarinka2012
7. máj 2014

@lucindao Ano aj bolest brucha bola ina ako ta ktora mi predpovedala že prijdu moje dni,tak isto som citila bradavky,vyslovene palenie,na dotyk velmi citlive,to som predtym nezažila,ale inak nervozita je u mna prejav PMS 🙂 ale to je u kazdeho ine,v kazdom pripade ak sa nieco vymyka štandardu,tak je dost možne že v tele nastava nejaka zmena,kazda pozna samu seba a pokial su teraz priznaky uplne ine ako tie co ti naznačuju že pride mrcha,tak možno sa predsa len zadarilo 🙂

lucindao
autor
7. máj 2014

@sarinka2012 tak do dufam ze sa zadarilo.ak nie tak pokracujeme dalej.mam sest rocneho syna.ale celych 9 mesiacov som nemala co i len jeden priznak.tehotenstvo akoby nebolo.tak to neviem posudit.

anezka113
21. mar 2017

Čo to znamená taká slabá čiarka mám sa tešiť či nie...

andromeda_ja
21. mar 2017

@anezka113 môžeš sa pomaličky tešiť. Ale naplno až u lekára ;)

silmac93
10. nov 2019

Prvý test je pozitívny druhý negativny tretí a štvrtý vyzerá tak že som v tom nechce sa mi tomu veriť môj muž tomu tiež neveri nikdy som tehotná nebola a v živote som si spravila asi tak jeden test okrem týchto teraz.Samozrejme že sa chystám k lekárovi len nechápem veď tie čiarky niesu jasno červene

zuzanockamt
10. nov 2019

@silmac93 všetky sú pozitívne

jeliz59
10. nov 2019

@silmac93 Gratulujem mamina🤰🤱👶👪🍼

silmac93
10. nov 2019

@jeliz59 Dakujem ❤️❤️ Dufam, teda ze tie testy su jednoznacne lebo sa este bojim tesit.Proste vela kamosiek mi hovori, ze to moze znacit aj cistu.Len ja neviem mam zmiesane pocity.Aj ked ma bolia prsia a menstruacia mi meska Ja sa necitim ako tehotna.Boze to je zvlastny pocit

jeliz59
11. nov 2019

Ani ja som sa necítila.... A mám 26mesacne šidlo...🙈🙈🙈
Treba k dr na krvné testy daj nám vedieť .... výsledky hcg...aj keď ja nepochybujem proste ja tam tie čiarky vidím....

jeliz59
11. nov 2019

Mne robili hneď aj sono ,tušila som,alebo skôr dúfala ☺️ že som tehu lebo testy mi ukazovali pozitívne výsledky,no i tak som neverila že konečne budem mama bola som. 4tt alebo 5 tt ,bolo už krásne vidieť miminko...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre