Slabá čiarka na teste a menzes

nasivinka273
26. nov 2012

ahojte robila som si tehotensky test a ukazalo mi jednu ciarku silnu a jednu slabu a teraz som po tyzdni dostala menzes a mam ho normal ... co si o tom myslite ??? budem tehotna ?

saska232
26. nov 2012

Urob si este jeden..ja som mala menzes do siesteho mesiaca tehotenstva.. 😉

luciferkax
26. nov 2012

@saska232 to fakt? a to si mala normálny menzes alebo len špinenie?

anjelicek26
26. nov 2012

@nasivinka273 - skor, ze mas za sebou mikropotrat... mrzi ma to.

nasivinka273
autor
26. nov 2012

dnes som dostala menzes , takze 1 den mam a mam ho normalny ako vzdy

saska232
26. nov 2012

noo, prvy den bol taky normalny a potom take dva dni slabsi..ale nasedela som sa u lekara veeela, preveela..kazdy mesiac.. 🙂 🙂 🙂

ladyka8
26. nov 2012

@nasivinka273 choď na gyndu, tam ti povedia na čom si hlavne nepočúvaj na nikoho prosím ťa, žiadny mikropotrat!
@anjelicek26 ty si gynekologička?

anjelicek26
26. nov 2012

@ladyka8 - a ty vestica? Nikto nevie povedat cez internet spravnu odpoved, stale to budu odhady, isteze musi na gyndu. Ale menstruacia je v 99% znakoch toho, ze sa tehu neudrzalo, zle zahniezdilo a doslo k cisteniu. Keby dnes zeny nerobili testy xy dni pred vynechanim menstruacie, ani by to nevedeli... az jedna tretina tehotenstiev konci skor ako sa zacali... verit na to, ze ma menstruaciu a je tehotna je ako jackpot v sportke, ale jasne, odpoved jej da lekar. Len je to nieco, na co by som sa neupinala 😖 Ved nech si spravi zajtra rano test a ak silnie, ma zmysel na tu gyndu ist... ak zoslabne, ma odpoved.

ladyka8
26. nov 2012

@anjelicek26 tak akým právom jej ty určuješ diagnozu mikropotrat?

anjelicek26
26. nov 2012

@ladyka8 - zadanie otazky - co si o tom myslite? Ze akym pravom, sme to tu uz dopracovali 😝 Normalna odpoved na normalnu otazku. Co jej mame vsetci povedat, super si tehotna, ked je to vysoko nepravdepodobne? Ocakavaju sa tu vzdusne zamky stavajuce klamstva? Niekedy nechapem 😝

cawes
26. nov 2012

@anjelicek26 neviem ako by si sa ty citila keby si mozno cakala vytuzene baby a toto ti niekto napisal. Ja som tiez mala menzes a bola som tehotna, kazda sme ina. Ale urcite by som si trosku premyslela co napisem, a hlavne na takuto citlivu temu

ladyka8
26. nov 2012

@anjelicek26 vieš čo ja ťa radšej nekomentujem! nemám na to silu

slniecko77
26. nov 2012

@nasivinka273 pravdepodobne biochemicke tehotenstvo

nasivinka273
autor
26. nov 2012

baby dakujem za nazory , po skonceni men. si spravim este jeden test a uvidim ze co

anjelicek26
26. nov 2012

@cawes - ano kazda sme ina, ale asi hadam sama vie, ze ked krvaca, tak to asi take iste nebude 😝 Pretoze vsetky tehotne poscitvo menstruujeme? Nie. To je skor anomalia. Neviem, ci pomoze budovat nepravdepodobnu nadej, potom ten pad bude este horsi... budem rada, ak sa mylim...

veriiii
26. nov 2012

moja kolegyna do 4.mesiaca nevedela,ze je tehotna, lebo mala menzes,sice slaby/,ale mala, az isla k dr,ze ju stale boli brucho a je jej zle a ked jej povedal,ze je tehotna, tak si myslela,ze zartuje...priroda je cudna...

cawes
26. nov 2012

@anjelicek26 akoze co je anomalia? Ked ma tehotna zena na zaciatku 2-3 dni menzes? To mas akoze odkial? Este si nikdy nepocula o tom ze ked sa vajicko usadzuje tak zena tiez krvaca a je to take iste ako prve dni menstruacie? To neni ziadna anomalia. A aj keby si mala pravdu jednoducho uz len kvoli etike by som nikomu nepovedala a nie to cloveko ktoreho vobec nepoznam ze hm mikropotrat mrzi ma to. Trosku ucty aj k druhym by si mohla mat

diane87
26. nov 2012

@nasivinka273 nechcem ta sklamat, ale @anjelicek26 a @slniecko77 maju s najvacsou pravdepodobnostou pravdu....je len velmi malo pravdepodobne, zeby sa tehotenstvo udrzalo ☹ Je mi to luto. Ked nastane opak, bola by to super sprava, ale nerob si nadeje.

ladyka8
26. nov 2012

@veriiii ešte šťastie, čo keby to bol mikropotrat že @anjelicek26? gratulujem kolegyni 🙂

sendy182
26. nov 2012

@nasivinka273 myslím že nič nezanedbáš ak pôjdeš k lekárovi.......dohady????...........odber krvi ti potvrdí alebo vyvráti tehu 😉

slniecko77
26. nov 2012

dievcata preco ste zle a utocne? nasivinka sa pytala, tak sme jej vsetky dali odpoved..to, ze sa vsetky nestotoznujeme s jednym nazorom je normalne, ale preco hned utocit?
..myslim, ze tu nie je nikto kto by jej prial potrat alebo nieco podobne..

anjelicek26
26. nov 2012

@cawes - isteze je to anomalia. Normalny proces je, ze sa krcok uzavrie, stiahne dozadu, prekrvena stielka zo zavrtanym embryom v maternici zostane, v preklade menstruacia vynecha, biologia asi 6.trieda zakladnej skoly 😅 Podla mna je pravda a ucta to iste, podla mna rozpravat nepravdepodobne rozpravky a udrziavat falosne nadeje rovnako nevhodne. Nemyslis? Zasa tu panuje utocna nalada a chytanie za slovicka - pomaly klasika.

diane87
26. nov 2012

@slniecko77 presne tak....nechapem tieto utoky....ved clovek len napisal svoj nazor, a vacsinou z vlastnych skusenosti, bohuzial su vacsinou zle ☹

cawes
26. nov 2012

@anjelicek26 ja ziadne rozpravky nerozpravam. Len som ti povedala ze to neni anomalia kedze spri usadzovani vajicka moze dojst ku krvacaniz, tiez biologia na zakladke. Ale vies ked niekto len skopiruje nieco z netu a hra sa tu na neviem koho tak fajn. Ja som len chcela povedat ze netreba hned negativne hovorit.

diane87
26. nov 2012

@cawes ale pri usadzovani vajicka je len spinenie, nie riadna menstruacia....

slniecko77
26. nov 2012

@diane87 presne to som chcela napisat..len ma uz fakt nebavi dotahovat sa 😝

anjelicek26
26. nov 2012

@cawes - zahniezdovanie - krvacanie - je mierne spinenie asi 7 dni pred vynechanim menstruacie, ak teda vobec je, väcsina zien ani toto krvacanie nema (cakame tretie babo a nic take sa nevyskytlo, cudne ze) ... a ak je, tak v rozsahu ruzoveho hlienu na toaletnom papieri a nic viac! Nechcem byt sarkasticka, ale mas co v bio dobiehat 😀 Porucam sa dievcence, niektore z nas zajtra vstavaju do prace 😉

igiana
26. nov 2012

@ladyka8
@cawes neplanovala som napisat, ale neda mi sa neozvat. @anjelicek pise uplne k veci, ja mam tiez presne taku skusenost a nie jednu, ze som mala pozit.test a po tyzdni krvacanie a znamenalo to nanestastie mikropotrat. Zakladatelka temy pise: co si o tom myslite ??? . Anjelicek slusne odpovedala, napisala citlivo svoj nazor a je velmi pravdepodobne, ze ma pravdu. Ma vseobecny prehlad a je velmi skusena a aj ked o tom mnohokrat nevie, ludia ju tu maju radi, lebo nikdy nereaguje odveci a primitivne ako mnohe ine, ktorych je na MK pozehnane.

cawes
26. nov 2012

@anjelicek26 bola by som rada ak by si ma neurazala! Urcite nemam co dobiehat to ze mas tri deti z teba odbornika nerobi. Ked som bola tehotna krvacala som a nebolo to spinenie na toaletaku ale slabe krvcqnie ako na zaciatku menz tiez mame kazda inu menstruaciu ci mam anomaliu lebo ju mam slabu? A tiez kazda inak ovulujeme takze sa inak uhniezduje vajicko! Ked si to ty nemala neznamena ze to nemozu mat ine.
Kto ma co dohanat si ty, aspon co sa tyka respektu voci druhym.

cawes
26. nov 2012

@igiana jedna vec je mat nazor druha vec je napisat bez citu len suchu vetu skor si prezila mikropotrat. Co ked to dievca sa velmi tesilo a teraz sa bude trapit a mozno kvoli tomu este naozaj o to pride. Treba trosku aj dopredu rozmyslat. A to je strasne citlive ako to napisala! A ano vseobecny prehlad urcite ma hlavne o vsetkom. Takych je tu fakt tiez vela co vedia vsetko najlepsie

igiana
26. nov 2012

@cawes myslim ze nasivinka je uz vo veku, kedy je schopna prijat a spracovat veci, ktore sa v beznom zivote zial stavaju a musi s nimi ratat.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre