Mate s tym niektora skusenost? Pokusame sa o babatko... Moj menstruacny cyklus trva cca 28- 32 dni, viem presne, kedy mi prebehla ovulacia (na zaklade lekarskeho vysetrenia)... je mozne, ze som tehotna, aj ked som dnes zacala krvacat? (29 den menstr. cyklu). Vcera som si robila test a bola na nom slaba druha ciarka. Dakujem za kazdu odpoved.
@kristinka28 Foto nemam, skusim ho sem este dnes dat... test som si dnes nerobila, vcera a v nedelu ano, na obidvoch sa ukazali slabucke ciarky... a krvacanie skor silne, ako slabe ☹
@kristinka28 skusala som, na foto bohuzial ciarku nevidno :(
@tomasko27 ved prave, ze vsetko mi nasvedcovalo tomu, ze mozem byt tehotna... bolesti krizov, mierne bolesti v podbrusku, napinanie na zvracanie, mierne bolesti v prsnikoch... uz som verila tomu, ze cakam babatko, no to krvacanie ma uplne vyviedlo z miery... prislo vlastne v case, ako menstruacia a asi to aj tak bude, len som hladala aku-taku nadej... s manzelom to snazenie budeme musiet teraz odlozit kvoli tomu, ze podstupil rtg a ze vraj sa to neodporuca najblizsie tri mesiace, preto som z toho taka sklamana teraz ☹
nechcem ťa sklamať, ale pepino je najväčší šmejd, ktorý sa dá kúpiť ☹ robí falošných duchov. kuk do témy Duch na teste a nájdeš ich tam neúrekom aj keď baby tehotné neboli. Vyskúšaj inú značku.
hmmm, aj som si myslela, ze nic z toho nebude ☹ tak sa budeme pokusat nadalej a skusim to aj s inym testom...
mne pepino ukazoval slabe ciarky a tehu niesom,dostala som to,urob si iny test
Imne ukazoval woman secret pekne ruzovu ciarku este pred ms a kramy som dostala aj tak,sice bez sliznice ale obolestive jak fras.ja si nekupim ani ten uz.
najlepsie asi tesovat, ked meska MS, aby sme predisli sklamaniu ☹ ... ked ja som sa nemohla dockat...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katimka ahoj mas foto ,dnes si skusala testik 😉 ake je krvacanie silne ,alebo slabe