Slabá čiarka na teste a krvácanie

katimka
9. okt 2014

Mate s tym niektora skusenost? Pokusame sa o babatko... Moj menstruacny cyklus trva cca 28- 32 dni, viem presne, kedy mi prebehla ovulacia (na zaklade lekarskeho vysetrenia)... je mozne, ze som tehotna, aj ked som dnes zacala krvacat? (29 den menstr. cyklu). Vcera som si robila test a bola na nom slaba druha ciarka. Dakujem za kazdu odpoved.

kristinka28
9. okt 2014

@katimka ahoj mas foto ,dnes si skusala testik 😉 ake je krvacanie silne ,alebo slabe

katimka
autor
9. okt 2014

@kristinka28 Foto nemam, skusim ho sem este dnes dat... test som si dnes nerobila, vcera a v nedelu ano, na obidvoch sa ukazali slabucke ciarky... a krvacanie skor silne, ako slabe ☹

tomasko27
9. okt 2014

@katimka Ahoj ja som si robila test a bola tam slabucka ciatka alebo to bol kanalik neviem,potom som dostala MS ale dva dni slabe a potom den silnejsie a zase den slabe a znova som testla a tam zase slaba ciarka alebo kanalik tak neviem.Dalsi som nerobila.Mas aj priznaky?

katimka
autor
9. okt 2014

@kristinka28 skusala som, na foto bohuzial ciarku nevidno :(

katimka
autor
9. okt 2014

@tomasko27 ved prave, ze vsetko mi nasvedcovalo tomu, ze mozem byt tehotna... bolesti krizov, mierne bolesti v podbrusku, napinanie na zvracanie, mierne bolesti v prsnikoch... uz som verila tomu, ze cakam babatko, no to krvacanie ma uplne vyviedlo z miery... prislo vlastne v case, ako menstruacia a asi to aj tak bude, len som hladala aku-taku nadej... s manzelom to snazenie budeme musiet teraz odlozit kvoli tomu, ze podstupil rtg a ze vraj sa to neodporuca najblizsie tri mesiace, preto som z toho taka sklamana teraz ☹

katimka
autor
9. okt 2014

@tomasko27 a pri lekarovi si nebola? ked ti aj po MS vysla slaba ciarocka?

tomasko27
9. okt 2014

@katimka A presne na foto skoro nic nevidno.Ale mna prsia velmi boleli,aj teraz ked sa ich dotknem tak ma bolia.Som taka nic moc,unavena a som teda zvedava co to bude.

tomasko27
9. okt 2014

@katimka Aku znacku testu si mala?

katimka
autor
9. okt 2014

@tomasko27 pepino... co som si tu citala, ze ten je dost spolahlivy a citlivy... potom daj vediet, ako to vyzera... drzim prsty, aby to aspon tebe vyslo 🙂

tomasko27
9. okt 2014

@katimka Pepino mi nikdy neklamalo,ked som mala dve ciarky tak som ozaj bola tehotna.Ja som mala woman secret test.

simonkazga
9. okt 2014

nechcem ťa sklamať, ale pepino je najväčší šmejd, ktorý sa dá kúpiť ☹ robí falošných duchov. kuk do témy Duch na teste a nájdeš ich tam neúrekom aj keď baby tehotné neboli. Vyskúšaj inú značku.

katimka
autor
9. okt 2014

hmmm, aj som si myslela, ze nic z toho nebude ☹ tak sa budeme pokusat nadalej a skusim to aj s inym testom...

renca910
10. okt 2014

mne pepino ukazoval slabe ciarky a tehu niesom,dostala som to,urob si iny test

barboritta
10. okt 2014

Imne ukazoval woman secret pekne ruzovu ciarku este pred ms a kramy som dostala aj tak,sice bez sliznice ale obolestive jak fras.ja si nekupim ani ten uz.

katimka
autor
11. okt 2014

najlepsie asi tesovat, ked meska MS, aby sme predisli sklamaniu ☹ ... ked ja som sa nemohla dockat...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre