Slabá čiarka na teste

21. feb 2022

Ahojte baby.. MS mi Mešká 4 dni, robila som si test dva dni po meškaní a bola tam slabá čiarka.... Tak som robila ešte dneska ale čiarka je stále taká slabšia. Podla ms by som mala byt 4+6.... Myslíte že je to skoro a zisilnie časom? ... Digitálny niečo ukáže ci mam ešte počkať a urobiť si neskôr? Ďakujem

sense
21. feb 2022

Ak už mešká spravila by som digitálny...

oli2782
21. feb 2022

Skús pridať fotku😊 Ak nemáš presne odsledovanú ovuláciu tak sa ti kľudne mohla posunúť a mohla si otehotnieť neskôr😊

wokokoza
21. feb 2022

Podľa mňa, keď tam raz čiarka je, tak tam aj ostane. Ale však vyskúšaj ten digitálne alebo hoď sem foto. Tak sa to tu bežne robí 🙂

luci_ba
21. feb 2022

Nič v zlom, ale rada vyskúšaj digitalny nie je na mieste. Veď predsa ak autorka vidi na teste druhu ciarku, logicky aj digitálny bude pozitiny, za mňa by to boli zbytočne vyhodene peniaze.
Čo sa tyka intenzity čiarky, ak si testovala obdeň, a tym istým testom, mala by byť o trochu silnejšia avšak nerovila by som paniku. Ja som testovala opatovne s týždňovým rozostupom, tam už neblo o čom. (určite ti tu budu pisat aj že to aka silna čiarka je na teste nieje podstatne, no mam to bohužiaľ na vlastnej kozi vyskúšané - ak nesilnela, nebolo to dobre znamenie)

Držím ti palce, skus zasa o 2 dni 😉

tatianna56
21. feb 2022

skusila by som si este spravit digitalny test, ako tam ti bud vide alebo nie, no ak tam je aj co i len slaba ciarka, tak by som povedala, ze tehotna budes

andrejkap123
21. feb 2022

Aj mne teraz meskaju 4 dni. A bielo…

andrejkap123
21. feb 2022

Ale tebe drzim prsty! Postni foto! 🙂)

veroniak12
21. feb 2022

No myslim ze by si si kludne mohla test spravit a uvidis 🙂

miskamicha
21. feb 2022

Ak ciarka nesilnie a mas pravidelny cyklus a relativne odsledovanu ovulaciu tak to nie je dobre znamenie.
Mala som to tak 3x a bolo to biochemicke. Ak vsak ovu bola posunuta este nic nie je stratene..ale digitalny test sh vyhodene prachy...ak si raz tehotna ukaze ti to aj ten najlacnejsi tycinkovy test..mne ukazal uz na 9dpo... drzim.palce

blontimka
21. feb 2022

@miskamicha výborne zhrnuté. Len by som napísala, ak používaš rovnaký test a čiarka nesilnnie. Je to nábeh na biochemicke

zanet98
9. sep 2023

Ahojte. Včera som si robila test lebo mi meškal menzes vyšiel pozitívny. No dnes som už menzes dostala a skúsila som si urobiť test aj tak vyšiel pozitívny. Prečo to tak je??

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre