Ahojte robila som si tehotensky test menstruacia mi meška 12 dni a minuly mesiac som začala brať antikoncepciu ale na zaciatku tohto mesiaca som ju musela vysadiť lebo som mala 2 tyzdne v kuse menstruáciu z nej. Pohlavny styk som mala 9.11. a dnes sa mi ukazala slabá čiarka robila som si test mamatest a chcela som sa spytať či mala niektora z vás taku čiarku na tomto teste a nebola tehotná lebo neviem či mi menštruacia meška kvoli tej antikoncepcii čo som brala alebo či to može byť naozaj tehotenstvo.
@gabilopatka Ďakujem trochu si ma uklidnila skusim si ešte ráno spraviť
Za 12 dni by ti oči vybila... Nemáš ovuláciu?
Ja by som bola opatrna s tym pocitanim dni meskania. Zacala si brat hak, svoj bezny hormonalny cyklus si nejakym sposobom narusila, aj ked si to vysadila, podla mna si nemozes byt ani ista tym ze ti meska mestruacia 12 dni a ani tym, ze ten test je urcite negativny. Narozdiel od inych miestnych krotiteliek duchov na tomto tu ciarku trochu vidiet
@gabilopatka praveže neviem lebo som to mala určite cele rozhadzane ten cyklus kvôli tej antikoncecii
Skus spraviť opäť zajtra
@vanilkovazmrzka Neviem teraz vôbec lebo som aj videla tady niekde že tieto testy davaju aj falošne čiarky niekedy
Urob rano nový, podľa mňa je tento pozitívny
Vyckaj 2-3 dni a sprav dalsi test. Je to take 50/50
tak spravila som si teda test od inej znacky a je uplne negativny
Juj škoda, tak nabudúce 😉✊
Ja som mala takúto čiarku pri mamateste a ďalšie testy boli negatívne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Na 12 dni slaba čiarka.