Chcela by som sa spýtať pred dvoma dňami som si robila test mala som tam moc slabunku čiarku druhu neviem či to bol duch ale videla som ju tam a dnes ráno mi bolo už nevlno neviem mačom som ďakujem vopred za odpoveď
@pipi3456677 a čo tak kúpiť nový kvalitný test?
@di1234 4dni
@pipi3456677 áno na tým rozmýšľam teraz pred nedávnom som mala MS a za týždeň som si robila ráno a po chvíli som tam videla slabunku čiarku
@pipi3456677 bud nevieš čo je ovulácia alebo absolútne nevieš ako funguje ľudské telo...
4 dni po ovulácii nie je šanca vidieť na teste absolútne nič
@janai1 viem čo je to a pitam sa iba čo som videla !!!! Ďakujem za vašu negatívnu odpoveď
@pipi3456677 *pýtam
4 dni po ovulácii je ledva vajíčko uhniezdene (pravdepodobne ani to ešte nie) a nie aby ti stúplo HCG 😉
Tak ale keď sme nevideli ten test tak ti nevieme povedať čo si videla alebo nevidela. 4 dni po ovulácii si objektívne nemohla vidieť nič (možno to bol zlý test) rovnako príznaky takto skoro sú veľmi nepravdepodobné. Nevoľno ti môže byť z kadečoho. Al sa chceš testovať, počkaj na meškajúcu menštruáciu.
Pred dvoma dnami si mala čiarku na teste? Prosím testuj 14 dni po ovulacii. Proste ak/keď ti bude menštruácia meškať. A kupuj testy slunicko s teta drogérie ideálne..
4 dni po ovulacii este ani poriadne tvoje telo nevie, ze je tehotne. Vajicko len zacalo putovat. Priznaky a pozitovny test prichadzaju neskor. Ak ti bolo teraz zle, tak skor hladaj pricinu v jedle, teple, chorobe.
@zuzanaete prepáčte ja som zle pochopila ja som mala ovuláciu pred troma týždňami a ms po nej takže zle som pochopila omluvam sa
Prazdniny budu este asi dost dlho 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Bože v prvom rade sa douč pravopis. Lebo akože "dobrí večer babi" a "pitam" to je už ozaj silná káva. Nemusíš reagovať na môj postreh 😀
@anjelicek26 sú dobré tie testy? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To nevieme ani my bohužiaľ. Ako dlho si po ovulácii?