Ahojte pred dvoma dňami som si urobila test na ktorom bola slabá čiarka dnes zas…som tehotna?
ja tam nic nevidim :(
@nazornatest tazko povedat, uvidis, teraz sa z toho neda nic vycitat. nieco slabe tam je, ja som nikdy takyto viditelny znak na teste nemala. mozno kanalik, mozno buduci duch
@nazornatest mešká Ti už menzes?
@nazornatest podla mna je negativny :/
Nic nevidim. Chapem tuzbu po dietati, ale testovanim pred ms nic neurychlis. A mozno akurat uskodis psychike
@ankare zatiaľ nie
@ankare ešte mam takmer týždeň pred menzesom
@nazornatest testuj sa,až keď Ti meska
Nie je tam nic,test je negativny
@nazornatest a kde je ta slaba ciarka ???
Mala som tento test silnejsi a tehotná som nebola, ale držím palce
@pat_pet ja to mám tak isto dnes mi mala prísť mrcha a nič..namiesto toho biely/vodnaty vytok tak uvidíme prsia ma bolia tak že mi je až do plaču ak nič tak o dáke 2-3dni plánujem testovať zas…daj vedieť ako si dopadla držím palčeky😊
@nazornatest
Určite dám vedieť,,, snáď už len dobre bude.
Vieš co mňa prsia nebolia, čo ma aj desí. Nakoľko predchádzajúce tehotenstvo som začínala s tým po 2dnovom meskani veľké bolesti, ale teraz nič. Teraz mi skôr býva na zvracanie hocikedy počas dna. Neviem , mam dosť strach po predchádzajúcej skúsenosti 😔
Keď máš poz. Test ti gratulujem, tiež čakám info o tie tri dni ako si dopadla. Držím ti päste 🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
asi skôr kanálik, za dva dni by mal zosilnieť :/ kedy mala byť ms?