Ahojte, s mužom sme mali naposledy styk 21. 8, odvtedy je odcestovaný. Ovuláciu som mala mať tiež v ten deň, avšak len podľa aplikácie, takže to vôbec nieje isté. Ide o to, že mi mešká 1 deň a spravila som si livsane test. Je tam úplne slabá čiarka, fotiť ani nejdem. No je vidieť naživo. Kamarátka ma však vystrašila, že embryo sa vyplaví von, preto je tá čiarka taká slabá, že už by mali byť koľajnice ak mi už mešká. Je nato prosím aj nejaké iné vysvetlenie? Či naozaj má pravdu a je to tak?
Aj ja som na Tom bola rovnako v neistote ako ty a po dlhých 9 mesiacoch Mam vytúženú dcérku.pockaj pár dní a opakuj test😇😇😇
Skus o 2 dní ak ms nepride
Určite skús digitálny clearblue, budeš mať pokoj na duši ❤️
Jedna vec je ovulacia a druha uhniezdenie. Cize kludne sa mohlo embryo dlhsie uhiuezdivat a ciarka je slabsia. A je dost bezne ze ak meska 1 den rak ciarka je alslaba
Mne livsane test robil kolajnicky viditelne bez lupy a tehotna som nebola 😢
Ja som mala takú slabú čiarku, že ju nikto nevidel len ja a o týždeň také koľajnice že až. 🙂 Urob si test o pár dní a uvidíš. 🙂
Ahojte, prikmotrim sa ak to nebude vadit 🙂 s manzelom sme sa zacali snazit, prvy nechraneny sex bol 29.7, potom prisla ms 15.8. A dnes rano takyto test 🤔 je to realne? Uz vcera vecer mi vysiel pozitivny ale slabsia ciarka samozrejme, dnes rano takato 🙂 ms praveze este len ocakavam 14.9. ale mam jemne krce v podbrusku a citlive prsia posledne 4-5dni (neustale), jednodieta uz mam takze viem ake su to "bolesti" len mi to nejako vobec mevychadza aby to mohla byt pravda 🙈 vdaka za odpovede 🙂
@majamat mm je manzel? 🤣 boli ved preto som pridala fotku tam tie srdiecka su nechraneny styk 🙂 ja som tam aj pisala ze ovu je len automatom dana ze neviem kedy ju mam 😁 a praveze keby som otehotnela uz koncom jula mohla by som mat riadne silnu ms so vsetkym co k tomu patri? Tym myslim vylucujucu sa sliznicu maternice pretoze to podla nieje realne byt tehotna a zaroven sa vylucuje sliznica 🤔
@katyk22 otehotnela si v tomto cykle, len skôr. Napr. okolo toho 24.8
Ak si otehotnela napr 24.8 to už máš 12dpo, tam to už môže ukázať jasne 😊
Podľa mňa je test pozitívny a potvrdí to aj ďalší 🙂
@lenkadenisa ukaže tehotenstvo aj keď sa otestujem pred ms? Ak by nahodou 2 dni doredu nemate skusenot?
@kniznicocka ten ultra včasný podľa mňa áno, ja som testovala vždy v deň očakávanej ms a mala som Pozitívny test
@lenkadenisa ale klasicky asi zbytočne nie ? Ta nedočkavosť a potom sklamanie :/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nemusí to tak byt, čiarka môže silnieť skus o 2 dní ďalší test a porovnaj. Najlepšie tej istej značky. Alebo digitálny tam je to istejsie