Slabá čiarka na tehotenskom teste po limite

rondrejkova
6. máj 2022

Ahojte, včera ráno som si robila tehotenský test, vyšiel negatívny tak som ho sklamane hodila do koša.
Avšak nedalo mi to a poobede som ho vytiahla len som nechtiac nechtom zabrdla do jednej čiary (tej ktorá vyjde vždy prvá) ale ak ma zrak neklame vidím tam ducha (slabú druhú čiarku).
Stále som unavená, mám citlivé prsia, ale ms ma prísť až v pondelok (bola som premotivovana a nedočkava takže som nevydržala s testom čakať).
Čo myslíte môžem byť tehotná? Počkať ešte s ďalším testom?

anjelicek26
6. máj 2022

Tak uz som videla vsetko. S kosa fakt nevytahovat ziadne testy... Ak tam rano nebola ciarka, tak ta poobede je i tak neplatna. Rano (ak mas pocit, ze si tehotna) si sprav dalsi a radsej inu znacku, tieto duchuju aj v limite...

jaskolka
6. máj 2022

Test niekoľko hodín po limite je úplne neplatný. Tento test navyše je kompletne zničený, na žiadnu hodnotu
Kúp si nový, a urob pozajtra.Alebo ešte lepšie, rob, keď ozaj ti menzes bude meškať

pondelok01
6. máj 2022

@anjelicek26 haha to som presne isla napisat, ze videl som iuz vselico (aj u seba doma, napr to hrabanie v kosi), ale fotit rozrypany test, to je new low ako sa hovori. Autorka, uz nic len cakat, a zelam vela trpezlivosti. Teraz sa nevies dockat testu, potom prvej prehliadky, potom kym bude srdiecko bit,… je to este dlha cesta a nic sa neda uponahlat z toho. Otestuj zajtra rano a uvidis. (A ked neuvidis, tak aj potom je den)

rondrejkova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janai1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majamat
6. máj 2022

@rondrejkova mas spodnu cast testu, ktora je clenita, su v nej kanaliky a vrchnu cast, savy papier, ktory to prekryva. ked sa papier namoci, dotyka sa spodku, moze sa tam zaniest farbivo a ked to vyschne, moze to byt viditelne.

samozrejme nei ej vylucene, ze si tehu,a le toto nie je pozitivny test.

priznaky ktore mas mozu byt tehu,a lebo PMS. su podobne.

leuska1991
6. máj 2022

@rondrejkova kup si clearblue ,co ukazuje tyzdne. Ja uz som mala 4dni pred ms pozitivny test 1-2,drzim palce🥰

domka15_
6. máj 2022

@rondrejkova
Ja som mala ducha pred menštruáciou na tomto teste postupne čiarka silnela, skus neskôr testovať. ☺️ Držím palce 🍀

kitycat
6. máj 2022

Nehnevaj sa ale tu pomoze uz len vestecka gula

pukina
6. máj 2022

@anjelicek26 sranda, ja som tiez takto z kosa vytahovala test ktory v limite nic a po limite mal takuto ciarocku a teraz som uz v 17tt 😀 takze nezahadzovala by som uplne tie vysledky po limite

majamat
6. máj 2022

@pukina ved o nic nejde. ide o to, ze to nie je relevantny vysledok. test sa da vzdy urobit znovu.

anjelicek26
6. máj 2022

@pukina len ciarka po limite je rovnako ako hodit si mincou, ano na 50% bude mat ten test pravdu...bude tehotna alebo nie.

mirkamimamimus
6. máj 2022

Buď trpezlivá tiež som bola strašne nedočkava ako ty mala som 8 dni do ms ukázalo mi slabú čiarku ducha potom som urobila dva dni pred ms a už všetky testy boli pozitívne potom som robila clear blue Test v deň očakávanej ms a ukázal plus 1-2 čiže že som tehotná a dnes je to už 4ty deň čo mi mešká ms moja dr ma objednala na 31.5 na vyšetrenie takže už iba čakám na potvrdenie 🥰neboj urob test v deň očakávanej ms a uvidíš mne to vyšlo na 4 ty mesiac snaženia držím palce

renata9
6. máj 2022

ja som tiež tak spravila ráno test,podľa mňa negatívny a poobede som ho vytiahla čisto zo zvedavosti a druhá čiarka tam bola.......................o chvľlu bude mať tá ,,čiarka 18 rokov....................držím palce

elizita
6. máj 2022

@rondrejkova moja takáto čiarka 5dni pred plánovanou mrchou má už 3 roky ☺️ prajem ti to 😉

ivka21
7. máj 2022

Ja som si pri prvom urobila ráno a bola len jedna čiarka tak som to nechala na parapete a poobede keď som prišla bola tám aj druhá ciarka ale keďže mi nechodila ms šla som za Dr a bola som tehu. Takže ani kľudne mozes byt.

karmenka123
16. máj 2022

@domka15_ a nedostali ste menštruáciu? Alebo ste ju mali a testovali ste aj počas.

domka15_
16. máj 2022

@karmenka123 ahoj, nie už som nedostala🤗☺️
Testovala som sa pred menstruaciov ☺️ dva ni po meškaní som mala už hcg 345

jana_435
6. jún 2022

Baby, co si o tom myslite? 4 dni mi meska MS. Pred dvoma dnami na teste slabunks ciarka, dnes tie tycinkove nic a digitalny toto. Nemala by po 4 dnoch byt uz ciarka silno viditelna? 😩

leuska1991
6. jún 2022

@jana_435 podla mna si. Aj ja som mala takto,tie obycajne boli velmi slabulinke a clearblue bol pozitivny

jana_435
6. jún 2022

@leuska1991 och, budem dufat, ze ano 🙏 Len ma to dost zaskocilo, ze clearblue je menej citlivy a je pozitivny a tie 10siatkove nic. Sa bojim, ci nam nahodou babatko neodchadza. V stredu idem k doktorke, tak hadam to bude vsetko pozitivne a len sa to takto pomalicky rozbieha

leuska1991
7. jún 2022

@jana_435 drzim velmi palce,daj vediet ,co bolo u lekara. Velmi Ti to zelam👶👶👶

jana_435
7. jún 2022

@leuska1991 tak nam to v noci odislo :/

leuska1991
8. jún 2022

@jana_435 to mi je luto🥺😭

natuskaluptakova
20. jan 2023

Ahojte,
Viem, že je to staršia konverzácia, ale chcela by som vedieť váš názor. Robila som si dnes ráno test a prišiel mi negatívny, no o hodku až 2 som ho šla opäť pozrieť a bol takýto… Čo si myslite?

jana_435
20. jan 2023

@natuskaluptakova ahoj. Ze ak je to pepino, tak to nic neznamena. Skus o dva dni a uvidis, ci je cisrka silnejsia. Nic ine v tejto chvili mudrejsie nevymyslis

natuskaluptakova
20. jan 2023

@jana_435 dobre ďakujem 🙂

kessica87
27. máj 2023

@natuskaluptakova ja som mala takýto pepino cca 5dni pre MS. A som trhu cca 5tt 🙂

domka15_
27. máj 2023

@natuskaluptakova to nevyzerá na kanalik, ta čiarka je hrubá, vyzerá ako duch, dúfam že bude silniet 🍀

domka15_
27. máj 2023

@natuskaluptakova teraz leží vedľa mňa, ten duch 😁🤣 a počúvame šum mora

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre