Ahojte babuľky čo si myslíte?čítala som toľko článkov o tom v júli som potratila v 6 týždni 😢 mešká mi menštruácia 5 deň mám 28 dňový cyklus robila som si už 3 testy na každej tkz.duch čo si myslíte?nechcem sa tešiť predčasne
No čiarku tam je celkom pekne vidno takže by si asi mala byť tehotná ale presne ti to povie iba doktor tak potom treba aj tam zájsť a rob si ešte nejaký týždeň ráno testy a uvidíš či bude čiarka silnejšia 🙂
@jaruskatt velmi by som chcela keby silnela volala som aj gynekologičke ale dnes ma voľno tak skúsim zajtra 🙄 ešte mam jeden test tak skúsim buď poobede alebo zajtra ráno
@zuzulienka7784 podľa mna je ísť k dr. ešte skoro... stačí až po 5.tt, kedy bude vidieť aj srdiečko
@jaruskatt tiež si myslim že je skoro ale s krvi by asi lepšie bolo vidieť či som tehotná alebo nie mám jedno úspešne tehotenstvo za sebou má už 13 rokov druhé som v júli potratila v 6tt tak len kvôli tomu či je všetko ok 😒
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
@zuzulienka7784
Toto je jednoznacne pozitivny test.
A keby si hore pod lupou trochu hladala tak taky hto tem je tu zs posledny mesiac neurekom-nic v zlom.ale milion rovnakych tem!!
@osky nevšimla som si som tu krátko
@xxxxxnnnnn ďakujem vložím 👍
@zuzulienka7784 podla mna je to pozitivne a ja by som isla k doktrovi aby to pozrel aj z krvi kedze si potratila podla mna by ti hnet preventivne duphaston. Drzim palce aby ti to tento krat vyslo 😉
Ja by som povedala, ze budes tehotna. No mozem sa aj mylit. Aby si mala proste istotu, tak by si mala zajst na gyndu, tam ti to uz povedia isto a mala by si vziat aj testy so sebou😉
Skor by som ten druhy test urobila az zatra alebo pozajtra rano, dneska uz silnejsia nebude 🙂 Ale je ju vidno takze nadej tu je
Ďakujem babebky za rady zajtra skúsim ešte jeden v piatok idem ku gynekologičke tak uvidim čo povie 😲
@nika898 len doktori ho predpisuju ako cukriky. Mne po MA v dalsom tehotenstve doktorka na pohotovosti dala duphaston. Bola som tam s bolestou v podbrusku kt. trvala 2 dni. Ze po potrate pre istotu...potom ked som bola u svojho mi ho kazal hned vysadit. Ze narobi viac skody ako osohu.
@sadika to je pravda, ale ako som uz pisala zalezi od doktora. Niektory sa tym chrania aby sa potom pacientky nemohli stazovat ze lekar nespravil vsetko. Bohuzial je taka doba ze ked nejaka mamicka ktora bohuzial potrati napise na MK ze potratila a doktor jej nedal ziadne lieky tak sa najde minimalne jedna ktora jej povie ze lekar pochybil a to staci nato aby bola staznost na svete. Vzdy je tu dake riziko ale pokial je zena zdravotne v poriadku tak si myslim ze lieky na udrzanie tehotenstva su na mieste.
Som podľa vás tehotná ? Strašne sa bojím keďže mám strašne bolesti brucha nechutí mi jesť áno nič test som si robila pondelok
@sakajuca56 ahoj a test bol pozitivny? Ja som tehotna asi taky tyzden ale bolesti nemam ziadne. Nekrvacas?
@verus881 ja mam tiez Taki pripad ze som robil a test a je druha ciarka uplne slabunku skoro neviditelna ale prave sa chistam k dochtorovi tak uvidim Co mi povie
@simonka997 daj nam potom vediet co povedal doktor
@simonka997 ja idem az 17 teho febtuara lebo nerobi tak dam vediet zatial mrcha neprisla ale bolesti v bruchu mam
@wladus tak drzim place teda nech to dobre dopadne 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzulienka7784 podľa mňa je to celkom pekná čiarka. odporúča sa skúsiť o 2 dni... ja by som skúsila už zajtra 🙂 a prípadne poobede. Ja som mala poobede silnejšiu ako ráno 😉 Mala by silnieť