Mile mamicky,
viete mi poradit - tuto slabu ciarku na mamateste mam povazovat za druhu ciarku (tehotenstvo) alebo za `ducha`? 🙂
Dakujem,
Simi
@simi663 gratulujem moje bolo take a už som 6+3tt ❤️
urcite pozitivny test...gratulujem 🙂
jeej dakujem baby, to ste ma potesili🙂 skusim teda za 2 dni znovu spravit test. uz sa ale neviem dockat 👏❤
@simi663 prosím ťa a kolký deň cyklu si ? 🙂
@bibiankaka 28ty den. dnes alebo zajtra mala prist menstruacia, zatial teda neprisla
@simi663 ďakujem. Verím že už ani nepríde🙂 ja som dnes 25dc a test stále biely ako sneh a to už mi mala prísť včera menštruácia
@simi663 uz ju ani necakaj 😉
@bibiankaka drzim palce 👏
No podľa mňa je to normálny pozitívny test. Skús si zajtra urobiť ráno zase ďalší a o pár dní znova, čiarka by mala byť postupne silnejšia 🙂
skusim teda znova otestovat za dva dni, ci bude ciarka silnejsia. v pripade ze ano, co mi poradite baby? kedy by som mala ist na gyndu a mam si kupit aj nejake vitaminy? jednalo by sa o moje prve tehotenstvo, tak ani neviem ako sa postupuje 🙂
za dr. staci po 2 tyzdnoch, a ja som brala len kyselinu listovu... to je asi najdolezitejsie
dakujem, tak budem dufam ze ciarka bude silniet a ze to nebol plany poplach 🙂
gratulujem tiež si myslím že sa zadarilo 🙂
Blahozelam 🙂 🙂 🙂
@maminka2710 dakujem krasne 🙂
@simi663 gratulujem🙂
@katka101018 je tam😉
@simi663 aj ja som mala takú slabú čiarku..a som na ňu pozerala, že čo to ako má byť... dnes má tá čiarka skoro 14 mesiacov a vyvádza jak drak.
@simi663 tieto digitalne ti neukazu presne v ktorom tt si...bud ukzu 1-2 alebo 2-3 podla toho kolko hcg mas v moci...takze gratulujem tak o 2 tyzdne mozes ist k dr...drzim palce 🙂
@katka101018 urcite je to tam 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simi663 ahoj, to uz je riadny dusisko 😁, myslim, ze si tehulka, gratulujem. Tak vyskusaj zase o 2-3 dni, ci bude ciarka silnejsia, verim, ze ano 👏