S priateľom sa snažíme o bábätko. Jeden test vykonaný 7.2 so slabou čiarkou už som mala nadeje a druhy výkonaný 9.2.a žiadna čiarka. Som z toho aj dosť sklamaná som si myslela, že to bude viac viditeľné. Stretli ste sa niekto už s takýmto niečom? Ďakujem
Samozrejme, bol to zrejme len kanálik
Keď máš dostať ms ? A testy si robila oba rovnaký druh a len z ranného moču ? Aj na tom záleží
@bambulienka25 co to znamená? Ďakujem
@mamina1419 menštruácia mi mešká už 11 dní.
@mamina1419 7.2 poobede 9.2 ranny
biochemicke je, ked sa oplodnene vajicko neuchytilo, stava sa to velmi casto a nikto za to nemoze 🙂
pri menstruacii meskajucej 11 dni by si vo vacsine pripadov mala mat jasne viditelnu druhu ciarku, ak si mal slabu a nasledne nic, tak uz to asi bolo iba zostatkove HCG = biochemicke tehotenstvo, vajicko sa oplodnilo ale neuhniezdilo dobre a pravdepodobne sa dostavi menstruacia a odide spolu s nou 🙁
@petamich.. To je život😪
Biochemické tehotenstvo 😔 veľmi často to je u žien .keby si urobila test keď meškalo 3 dní isto by ťa čiarka bola silná pekne . Radšej takto ako neskôr potrat či choré dieťa
Držím ti palce aby si bola.ok. nevyzerá to že by si bola tehotná. Skús zavolať lekárke a uvidíš čo ti povie. Možno bude treba spraviť vyšetrenie či.je všetko ok ak sa už snažíte dlhšie
Baby, sa nasackujem do tejto diskusie, ale normálne mám cyklus 27-28 dni. Tento mesiac som si robila ovu test a vyšiel mi pozitivny na 11 deň, teraz som 19 deň, čiže 8 dpo a mám pocit, ako by som mala mat menštruáciu. Tak ťahanie a kŕče v bruchu. Myslite, že by sa mi skrátil cyklus, alebo teoreticky by bola šanca na tehotenstvo? Baby by sme prijali 🙂 a test si myslím, že nemá zmysel si robiť ešte teraz 🤷🏻♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
možno biochemicke tehotenstvo...skus o par dni, ked tak