Slabá čiarka na druhý deň

barbora232323
3. aug 2023

Minulý mesiac mi meškal menzes 7 dní pred tým som si urobila tehotenské testy boli neg. Po dvoch dňoch som urobila ďalší druhá palička sa neukázala hneď pozrela som sa nato na druhý deň a bola tam slabulinka palička o mesiac nato som dostala menzes niektoré žienky ktoré sú tehotné mávajú aj menzes mal niekto z vás už aj takéto skúsenosti?

vanilkovazmrzka
3. aug 2023

Akoze po 24 hodinach si na teste nasla ciarku a myslis si, ze si tehotna? Nemas na teste nahodou napisane, ze vysledok mas odcitat po x minutach a maximalne po y minutach? Ono to tam je asi napisane pre nejaky dovod.

seahorse27
3. aug 2023

Fakt netreba ma test pozerat po viac ako 10 minutach a uz vobec nie na druhy den.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bm_
4. aug 2023

@barbora232323 na vacsine testov sa po zaschnuti objavi jemna druha ciarka, ked tam ziadna nebola v casovom limite tehotna si urcite nebola. Ale vsak ak mas pochybnosti tak si sprav teraz dalsi a uvidis, to by uz museli svietit dve ciarky v momente ako prechadza moc ak by si bola asi b 8 tt mesiac po meskani a zaroven teraz mala krvavanie. Inak ja by som ta chcela poopravit, nie je to menstruacia v tehotenstve. To proste nie je mozne aby sa odlupovala sliznica maternice a krvacala ked si tehotna. Moze byt za tym hocico ine ale menstruaxne krvacanie v dosledku poklesu progesteronu nie. Moze to by hematom, uhniezdovanie, krvacanie kvoli silnejsiemunprekrveniu pohlavny h organov. Moze sa stat ze to zenam vyjde vtedy ked mala byt menstruacia, alebo si to myslia cca.

jaskolka
4. aug 2023

Test po limite je neplatný, aj keby sa ti tam objavila nejaká čiarka. Ono je to taj, že keď si tehotná, tak tam bude druhá čiarka vtedy, kedy ma byt a keď nie si, tak zbytočne ti sledovať test i hodinu, či dve či nebodaj o niekoľko dní.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre