Dobrý deň.
Prosím Vás chcem sa len poradiť a prečítať vaše všetky názory.
Som 11ty deň po pochnuti injekcie ovitrelle, pichol mi ju na 19DC a dnes som 30DC. Testy skúšam robit od piatku čiže od 9teho dňa pichnutia injekcie. A stále vidím slabú čiarku. Pošlem Vám foto 9teho a dnešného 11teho dňa po.
Myslite že to môže byt ešte ovitrelle? Alebo aký na to máte názor?
@malinoismum ďakujem za odpoveď 😊 akože ten 9ty deň som vyskúšala zo zvedavosti lebo niekomu vyprchá z tela hneď aj do 5 dni a radili mi že mám skúsiť tak o 2 dni len stále ta slabá čiarka tam je a zdá sa mi oproti včerajšiemu dosť silnejšia ale stále to nemusí nič znamenať len som chcela počuť aj iné názory ako je ten môj 😊
Naozaj tazko posudit, ci je to este ovitrelle, alebo to vyslo. Ja som napr.na 11den po ovitrelle mala test uplne biely a 3dni na to bola uz slaba ciarka, ktora kazdy den tmavla. Mysli aj na to, ze ovulacia nastava cca 36h po pichnuti ovitrelle a potom este nejaky cas trva kym sa vajicko oplodni, doputuje do maternice, zahniezdi a zacne produkovat HCG.
Takze moja rada, skus este pockat aspon 3dni a znovu otestuj, ideal pockaj na 12-14dni od ovu, t.j.14-16den po ovitrelle. Najkrajsie ciarky tobia mamatesty, maju vela farbiva
@mikasz ďakujem pekne 😊 tak skúsim ešte o 3 dni 😊
Ja si myslim, ze je dost silna. Ovitrelle taky silny na 11. den mi nepasuje. Kazda sme vsak ina a aj testy. O 2 dni uvidis, ci silnie alebo bledne.
@anavianavi toto sú moje testy od 9 - 11 dňa
@anavianavi nie je to dobre vidno ale vrchný je 9Deň po pichnuti, 10ty a spodný 11ty-dnešný.
Z mojich skusenosti by som povedala, ze to je realna ciarka, nie zostatkova. Ved uvidis.
@anavianavi ach kiežby ste mali pravdu. Uvidím zajtra ráno môžem poprípade poslať ako to dopadlo 😊
Ako to teda dopadlo.
@anavianavi test je už silnejší a už mám 2 týždne po ovitrelle
... ;) Gratulujem 🖤
toto už nebude OVITRELLE - ale babatinko ♥️
Gratulujem 😍😍😍
@malinoismum
@hennyinnsbruck máte pravdu 🥰 potvrdené ❤️❤️❤️
Gratulujem 🙂 a inak prečo ste boli na iui? Podarilo sa hneď prvé? 🙂
@milka1988 ďakujem 😊 my sme ešte neboli na iui my sme tam ešte len mali ísť a injekciu mi pichol gynekológ na prehliadke keď videl dominantný folikul a podarilo sa konečne po vyše 2 rokoch 🥰
aha že len dal pregnyl a povedal ze sa mate snazit ? 🙂 tak to ste sa nacakali teda, my mame nase prve IUI za sebou ale verim ze to vyslo 🙂 musi ani si nepripustame zeby nevyslo
@milka1988 ja som mala od decembra nasadený clostill a sledovaný cyklus. Ale nič nezaberalo tak ma poslal do CAR a tam sme to riešili asi od marca a išla som k svojmu na ročnú prehliadku a zbadal folikul tak mi pichol ovitrelle a podarilo sa 🙂 akurát cyklus bez liekov bez všetkého čerstvo po hyfosy ☺️
Tak to super teda ❤️ Prirodzene
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Cca 10 dni Od pichnutie je zbytočne testovať.
Netlac na pílu a radšej ešte dlhšie vydrž.
-Áno, môže to byt Ovitrelle a rovnako aj nemusí... 🤷🏻♀️