Slabá čiarka 12 dní po KET

lusinda96
2. nov 2024

Ahojte , testujem sa od 7. dňa po KET , celý čas je tam slabá čiarka a nesilnie. Prikladám foto dnešného testu (12ty deň). Je tu niekto, kto to mal podobne a vklad bol úspešný?

lusinda96
autor
2. nov 2024

Trochu zlá fotka

elenkalen
2. nov 2024

@lusinda96 skus inu znacku testu. Tieto clearblue mi zopar krat falosne duchovali. Ciarka by mala silniet kazdym dnom, kedze hcg by malo rast. Drzim palce 🍀

lusinda96
autor
2. nov 2024

@elenkalen celý týždeň testujem , stále iný test , všetky sú takto slabé, takže falošné asi nebudú, mňa zaujíma to , či je ešte možnosť úspešneho KET , keď nesilnie čiarka

bejbs123
2. nov 2024

@lusinda96 ked ciarka nesilnie pravdepodobne to skonci ako biochemicke :(

robo1990
5. nov 2024

@lusinda96 ja som mala presne nmrakutk čiarku a aj na inom teste.. tiež dosť neskoro po vklade.. bolo z toho biochemické 😞 kedy máš ísť na krv?

lusinda96
autor
5. nov 2024

@robo1990 bola som včera nevyšlo to

robo1990
5. nov 2024

@lusinda96 mrzí ma to.. my sme mali len toto jedno takže budeme musieť všetko absolvovať od znova

lusinda96
autor
5. nov 2024

@robo1990 och tak to ma mrzí, a kvôli čomu ste išli

robo1990
5. nov 2024

@lusinda96 manžel zlá morfo.. najprv 1,3 a potom na kontrolnom 1,9... Ja som mala strašne veľa folikulov a odobrali mi 19 vajíčok tak som takýto scenár nečakala.. je to strašné finančne a psychicky náročné ... Vy ste prečo museli riešiť? A máte ešte dáke embryá?

lusinda96
autor
6. nov 2024

@robo1990 manžel tiez niečo podobné a ja nízke AMH

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre