baby poradte brali by ste toto ako pozitivny tehu test?
zo srandy som si spravila aj dva ovulacne a cysli mi tam ciarky prvy slabsi a druhy silnejsi
dakukem velmi pekne za skoru odpoved
@deti95060810
je to kazdopadne zla fotka
prikladam dalsiu ale nechce mi to odfotit dakujem
ale skusim neskor
@qina správne - neskôr...
@tamarka9
@simonkazga
ano 🙂 no ja tam to plusko mam ale slabsie a neviem to dobre odfotit nevadi pockam spravim znova ale dakujem 🙃
Ja tam plusko vidim,drziiiim palce o dva dni by malo byt silnejsie ✊😊
@cuculiatko88
@tamarka9
dakujem nemala som doma tehotensky tak som si urobila ovulacny a tam mam viditelnu ciaru nedalo mi to tak som si sla kupit normalny a slaba ciarka uvidim ale tak ma bolia krize ...bojim sa pridu moje dni
@cuculiatko88
@tamarka9
@simonkazga
prikladam este tuto nefotila som to moc az ked test zaschol
dakujem
@qina ja tam vidim nieco 🙂 drzim palce :-*
@qina ja to.plusko stale vidim,takze drzim palceky aby ste mali krasne vianoce 😊
@cuculiatko88 dakujem si velmi mila😍
Myslím , ze plus je tam 👍 slabé , ale je 😊
mne sa zda, ze tam je nieco velmi velmi slabucko vidiet ale asi budes musiet este pockat.. sprav si test mozno tak o tyzden z ranneho mocu a uvidis 🙂 mozno budete mat pekny darcek na vianoce, drzim palce 🙂
na tom prvom niečo bolo, teda aspoň sa mi zdá, na tom druhom to je podľa mňa vidno menej. počkaj pár dní a urob znova, robiť ho každý deň asi nemá veľký zmysel
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
@blackcat8885 gratulujem krásne koľajnice 😊✊
@littletrouble tak dnes už nič ☹ poraďte... popritom aj velmi slabo krvacam uz, 6ty deň, predtým som mala divnu 3dnovu mrchu a, prisla skor o 4dni... čo sa to deje?
Ahojte... tak dnes som bola u dr. a žiadne tehotenstvo... ☹ spinila som preto, ze tento mesiac som nemala ovulaciu, tak sa mi cosi odlupovalo... neviem vám to presne napísať... ☹ a mám ešte jednu zlú spravu... až dnes som sa dozvedelana zeroboty mam otocenu maternicu...menila som totiz doktora... ta pred nim mi nic nepovedala...chapete? ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nič tam nevidím....sprav o pár dní, lepšie budeš vidieť