Slabá čiara na teste

qina
14. dec 2017

baby poradte brali by ste toto ako pozitivny tehu test?
zo srandy som si spravila aj dva ovulacne a cysli mi tam ciarky prvy slabsi a druhy silnejsi
dakukem velmi pekne za skoru odpoved

deti95060810
14. dec 2017

nič tam nevidím....sprav o pár dní, lepšie budeš vidieť

qina
autor
14. dec 2017

@deti95060810
je to kazdopadne zla fotka
prikladam dalsiu ale nechce mi to odfotit dakujem

qina
autor
14. dec 2017

ale skusim neskor

deti95060810
14. dec 2017

@qina správne - neskôr...

tamarka9
14. dec 2017

@qina na tej prvej vidím plusko,nepoznám tento test,ale asi ak je plus,tak by si mala byť tehu,že?

simonkazga
14. dec 2017

Ak by bol pozitivny, v tom druhom okienku by bolo plusko. Takto

qina
autor
14. dec 2017

@tamarka9
@simonkazga
ano 🙂 no ja tam to plusko mam ale slabsie a neviem to dobre odfotit nevadi pockam spravim znova ale dakujem 🙃

tamarka9
14. dec 2017

@qina tak držím palce! 😊

cuculiatko88
14. dec 2017

Ja tam plusko vidim,drziiiim palce o dva dni by malo byt silnejsie ✊😊

qina
autor
14. dec 2017

@cuculiatko88
@tamarka9
dakujem nemala som doma tehotensky tak som si urobila ovulacny a tam mam viditelnu ciaru nedalo mi to tak som si sla kupit normalny a slaba ciarka uvidim ale tak ma bolia krize ...bojim sa pridu moje dni

qina
autor
14. dec 2017

@cuculiatko88
@tamarka9
@simonkazga
prikladam este tuto nefotila som to moc az ked test zaschol
dakujem

katikaa222
14. dec 2017

@qina ja tam vidim nieco 🙂 drzim palce :-*

cuculiatko88
14. dec 2017

@qina ja to.plusko stale vidim,takze drzim palceky aby ste mali krasne vianoce 😊

qina
autor
14. dec 2017

@cuculiatko88 dakujem si velmi mila😍

deniky
14. dec 2017

@qina aj mne sa zdá že vidím ✊

somavi
15. dec 2017

Myslím , ze plus je tam 👍 slabé , ale je 😊

rembura
15. dec 2017

mne sa zda, ze tam je nieco velmi velmi slabucko vidiet ale asi budes musiet este pockat.. sprav si test mozno tak o tyzden z ranneho mocu a uvidis 🙂 mozno budete mat pekny darcek na vianoce, drzim palce 🙂

barborkabar
15. dec 2017

na tom prvom niečo bolo, teda aspoň sa mi zdá, na tom druhom to je podľa mňa vidno menej. počkaj pár dní a urob znova, robiť ho každý deň asi nemá veľký zmysel

bosoriak
15. dec 2017

@qina Ja vidim na obidvoch, ale je to hrozne slabe, mne takto obcas vysli testy a tehotna som nebola. Musis aspon 2 dni pockat a dozvies sa. Pripadne si kup citlivejsi test, 10.

ferala
15. dec 2017

@qina och dosť zlé fotky, nie je na nich dobre nič vidieť. Skús si napríklad v pondelok spraviť ešte jeden ale nejaký iný, ktorý inak ukazuje

xxxxxnnnnn
15. dec 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

olafienko
20. dec 2017

@qina ja mám pocit že na týchto testoch vždy vidiet hentak to plusko :(nerob si nádeje, ale samozrejme držím palce😉

blackcat8885
21. dec 2017

Ahojte dnes rano som robila test prvy ranny moc. Menzes meska 12dni cakala som dlhsie lebo priznaky ziadne a uz predtym meskal v okt.tyzden a nic nechcela som byt sklamana. Vychadza to na 6tyzden 😀

deniky
21. dec 2017

@blackcat8885 gratulujem krásne koľajnice 😊✊

vera4444
4. mar 2018

Poraďte... vidíte tam niečo?

tamarka9
5. mar 2018

@vera4444 samozrejme, druhú čiarku 😉

littletrouble
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vera4444
5. mar 2018

@littletrouble tak dnes už nič ☹ poraďte... popritom aj velmi slabo krvacam uz, 6ty deň, predtým som mala divnu 3dnovu mrchu a, prisla skor o 4dni... čo sa to deje?

tamarka9
5. mar 2018

@vera4444 hm možno biochemické tehotenstvo,aj mne sa to stalo. Vajko sa oplodnilo,ale zle sa uchytilo, alebo bolo veľmi poškodené,tak ho telo vylúčilo radšej von. Vtedy testy slabnu,až úplne vyblednu.

vera4444
6. mar 2018

Ahojte... tak dnes som bola u dr. a žiadne tehotenstvo... ☹ spinila som preto, ze tento mesiac som nemala ovulaciu, tak sa mi cosi odlupovalo... neviem vám to presne napísať... ☹ a mám ešte jednu zlú spravu... až dnes som sa dozvedelana zeroboty mam otocenu maternicu...menila som totiz doktora... ta pred nim mi nic nepovedala...chapete? ☹

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre