Žienky som nedočkavá (zajtra mám dostať menštruáciu), mala som kúpené 3 testy rovnakej značky.
Včera negatívny, dnes ráno negatívny a teraz poobede som skúsila (jednoducho mám pocit, že je to tam) a teraz už síce slabá ale voľným okom viditeľná čiarka.
Neviem k čomu sa prikláňať, 2 testy boli okej a tretí mi spraví kanálik?
Alebo ráno sa ešte neukázalo (bolo to slabé a nevšimla som si) a teraz zosilnela čiarka?
Čo si myslíte?
Hladina HcG sa každou hodinou zvyšuje, čiže môže byť že ráno bolo negat. A večer uz pozit ...isto testuj aj zajtra ráno a uvidíš
Hcg sa zvyšuje každým 2 d a netestuj zig razy denne. Počkaj jeden deň a testuj ráno každý 2d
Mne sa stalo, ze som testovala 4 dni pred ocakavanou menstruaciou rano a uplne slaba ciarka. Vecer ten isty den, ten isty test a ciarka silnejsia. Cize moze byt, ze mas pozitivny test. Vyskusaj este rano. Pripadne o 2 dni ale porovnaj rovnake testy. Drzim palce 😉
Pridaj foto.ale su baby ktore mali poobede vyraznejsie ciarky napr
Aj ja som mala omnoho tmavsiu stredu poobede ako utorok ráno (dr max)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Koľko si dpo? Je malá pravdepodobnosť, že by ti z rána takto zosilnel test, výraznejší býva z ranného moču, ale už tu také baby boli. Pridaj prípadne foto, aby sme boli múdrejšie. Najlepšie ale testovať až keď ti ms mešká, prípadne deň/dva pred, ale to môže byť ešte falošný výsledok.