Slabá, ale voľným okom viditeľná čiarka

5. sep 2023

Žienky som nedočkavá (zajtra mám dostať menštruáciu), mala som kúpené 3 testy rovnakej značky.
Včera negatívny, dnes ráno negatívny a teraz poobede som skúsila (jednoducho mám pocit, že je to tam) a teraz už síce slabá ale voľným okom viditeľná čiarka.
Neviem k čomu sa prikláňať, 2 testy boli okej a tretí mi spraví kanálik?
Alebo ráno sa ešte neukázalo (bolo to slabé a nevšimla som si) a teraz zosilnela čiarka?
Čo si myslíte?

jana0215
5. sep 2023

Koľko si dpo? Je malá pravdepodobnosť, že by ti z rána takto zosilnel test, výraznejší býva z ranného moču, ale už tu také baby boli. Pridaj prípadne foto, aby sme boli múdrejšie. Najlepšie ale testovať až keď ti ms mešká, prípadne deň/dva pred, ale to môže byť ešte falošný výsledok.

darling111
5. sep 2023

Hladina HcG sa každou hodinou zvyšuje, čiže môže byť že ráno bolo negat. A večer uz pozit ...isto testuj aj zajtra ráno a uvidíš

stellarstar
5. sep 2023

Hcg sa zvyšuje každým 2 d a netestuj zig razy denne. Počkaj jeden deň a testuj ráno každý 2d

lilli110
5. sep 2023

Mne sa stalo, ze som testovala 4 dni pred ocakavanou menstruaciou rano a uplne slaba ciarka. Vecer ten isty den, ten isty test a ciarka silnejsia. Cize moze byt, ze mas pozitivny test. Vyskusaj este rano. Pripadne o 2 dni ale porovnaj rovnake testy. Drzim palce 😉

wejuska7910
6. sep 2023

Pridaj foto.ale su baby ktore mali poobede vyraznejsie ciarky napr

simona082
6. sep 2023

Aj ja som mala omnoho tmavsiu stredu poobede ako utorok ráno (dr max)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre