Ahojte chcem sa spýtať mate skúsenosti s týmto testom ja som si urobila a vyšiel negatívny..
Poslala som to kamoške a ta ze to mam otvoriť je tam prúžok ako na normálnom teste... A tam budem vydiet ci sa som tehotná... No a čo som nevidela... Mate s tým skúsenosti boli ste ozaj tehotná po otvorení??
@veronika01992 tieto testy sa nerozoberaju. Vzdy maju 2 ciarky aj ked tehotna nie si. Na info ci si alebo nie si tehotna sluzi digi displej. Je tam minus, takze nie si tehotna.
@veronika01992 nie, kamoška nemá pravdu. Keď ti bude meškať, urob ešte test, ale už nerozoberaj.
@veronika01992 digitálne testy rozoberať??!! 🤦♀️
Je v navode, ze po odcitani displeja treba rozobrat test a potom zas odcitat? Baby, uz sa preberte, lebo kazdy den tu je nejaka nova vychytavka. Jedna cita na druhy den z utopeneho testu, dalsia test rozobere 🤦🏽♀️. V navode je jasne uvedene ako postupovat. To snad zvladnete, ak nie, tak co si pocnete s dietatom ku ktoremu navod ani nie je? Pardon, uz som to fakt musela dostat zo seba von.
@cimage máš pravdu 👍
digitalny test ma vzdy dve ciarky, ked ho rozoberies takze sa dozvies akurat to, ze si ho ocikala spravne, ten displej tam nie je ako bonusova feature 😃 ten tam je prave pre to, aby jednoznacne ukazal vysledok, v tvojom pripade podla tohto testu tehotna nie si
@veronika01992 nepočúvaj kamošku...je mimo zjavne..testy sa nemajú rozoberať 🙈
@cimage dobre pani mudra tak mi vysvetlite prečo sú tam tie paličky keď tu idete o tom vravieť ja som sa pýtala na názor a na skúsenosti hocikoho hoc aj o napadne
@veronika01992 na tomto type digitálneho testu budú vždy dve paličky. Je to kvôli správnosti vykonania testu. Ale reálne platí to znamienko, ktore ti ukáže displrej. V tvojom prípade je to negatívny test. Ak by bol pozitívny, ukáže ti +a počet týždňov
Čiže kamarátka nemá pravdu a ty tu zbytočne sa rozčuľujes na ženy, ktore ti už správne vyššie písali, že digitálny test nemá význam rozoberať.
@veronika01992 asi som Pani mudra, ked si viem precitat navod a urobit podla neho tehotensky test 🤷🏻♀️.
Vieš čo ,áno... digitálne testy vyrábajú preto tak zložito , aby ich ženy rozoberali .Ukazujú plus alebo mínus preto ,aby hľadali farbivo na čiarkach v útrobách testu 🤦♀️
Ja toto raz nepochopím
@veronika01992 keby si tolko energie venovala gramatike, co venujes rozoberaniu testov, spravila by si lepsie 🙂
Tak ci onak drzim palce aby si toto viac riesit nemusela a mala tam plusko. Potom ked bude bejby v skole tak tu gramatiku dobehnes s nim 🙂 🙂
Nechcem sa Ta nijak dotknúť ale kus rozumu dievca by nezaskodilo 😏 digitálny test rozobrať... mna *****
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Digitálne testy sa nemajú rozoberať