Skúsenosti s týmto testom

veronika01992
18. jún 2023

Ahojte chcem sa spýtať mate skúsenosti s týmto testom ja som si urobila a vyšiel negatívny..
Poslala som to kamoške a ta ze to mam otvoriť je tam prúžok ako na normálnom teste... A tam budem vydiet ci sa som tehotná... No a čo som nevidela... Mate s tým skúsenosti boli ste ozaj tehotná po otvorení??

226lenka
18. jún 2023

Digitálne testy sa nemajú rozoberať

bessie12
18. jún 2023

@veronika01992 tieto testy sa nerozoberaju. Vzdy maju 2 ciarky aj ked tehotna nie si. Na info ci si alebo nie si tehotna sluzi digi displej. Je tam minus, takze nie si tehotna.

tosomja
18. jún 2023

@veronika01992 nie, kamoška nemá pravdu. Keď ti bude meškať, urob ešte test, ale už nerozoberaj.

stellarstar
18. jún 2023

@veronika01992 digitálne testy rozoberať??!! 🤦‍♀️

cimage
18. jún 2023

Je v navode, ze po odcitani displeja treba rozobrat test a potom zas odcitat? Baby, uz sa preberte, lebo kazdy den tu je nejaka nova vychytavka. Jedna cita na druhy den z utopeneho testu, dalsia test rozobere 🤦🏽‍♀️. V navode je jasne uvedene ako postupovat. To snad zvladnete, ak nie, tak co si pocnete s dietatom ku ktoremu navod ani nie je? Pardon, uz som to fakt musela dostat zo seba von.

stellarstar
18. jún 2023

@cimage máš pravdu 👍

petamich
18. jún 2023

digitalny test ma vzdy dve ciarky, ked ho rozoberies takze sa dozvies akurat to, ze si ho ocikala spravne, ten displej tam nie je ako bonusova feature 😃 ten tam je prave pre to, aby jednoznacne ukazal vysledok, v tvojom pripade podla tohto testu tehotna nie si

floki1994
18. jún 2023

@veronika01992 nepočúvaj kamošku...je mimo zjavne..testy sa nemajú rozoberať 🙈

veronika01992
autor
18. jún 2023

@cimage dobre pani mudra tak mi vysvetlite prečo sú tam tie paličky keď tu idete o tom vravieť ja som sa pýtala na názor a na skúsenosti hocikoho hoc aj o napadne

jaskolka
18. jún 2023

@veronika01992 na tomto type digitálneho testu budú vždy dve paličky. Je to kvôli správnosti vykonania testu. Ale reálne platí to znamienko, ktore ti ukáže displrej. V tvojom prípade je to negatívny test. Ak by bol pozitívny, ukáže ti +a počet týždňov
Čiže kamarátka nemá pravdu a ty tu zbytočne sa rozčuľujes na ženy, ktore ti už správne vyššie písali, že digitálny test nemá význam rozoberať.

cimage
18. jún 2023

@veronika01992 asi som Pani mudra, ked si viem precitat navod a urobit podla neho tehotensky test 🤷🏻‍♀️.

lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamkalentedkova
18. jún 2023

Vieš čo ,áno... digitálne testy vyrábajú preto tak zložito , aby ich ženy rozoberali .Ukazujú plus alebo mínus preto ,aby hľadali farbivo na čiarkach v útrobách testu 🤦‍♀️
Ja toto raz nepochopím

mysiacik28
19. jún 2023

@veronika01992 keby si tolko energie venovala gramatike, co venujes rozoberaniu testov, spravila by si lepsie 🙂
Tak ci onak drzim palce aby si toto viac riesit nemusela a mala tam plusko. Potom ked bude bejby v skole tak tu gramatiku dobehnes s nim 🙂 🙂

natalinkaminisek
21. jún 2023

Nechcem sa Ta nijak dotknúť ale kus rozumu dievca by nezaskodilo 😏 digitálny test rozobrať... mna *****

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre