Dobrý deň, prosím o skúsenosti s týmito testami. Všetky robene dnes, som cca 8-9 dpo, čiže, do ms cca 4-5 dní. No, snažíme sa roky a takéto čiarky som dávno nevidela. Na živo aj krajšie. Len čítam rôzne diskusie, že duchuju. Aj pepino, aj mama testy. Prosím os skúsenosti. Ďakujem veľmi pekne 🙏❤️
Ja tam nič nevidím. Jedine na prvej foto na tých finálových, ale ostatné sú biele podľa mňa.
@esmeronka ta prvá fotka sú ešte mokré, po zaschnutí je práveže čiarka bledsia.
Tuto je to pekne vidieť 🙂 Vyčkaj ešte do MS a urob testik potom, ja sa tiež teším potichúčky a tiež čakam do nedele, chcem sa vyhnúť sklamaniu. Držím palce 🙏😍
@ivkav5 dakuhem, pevne verím, dúfam, modlím sa. No,zároveň viem, že toto nie sú regulerne čiarky. Uvidíme. Tebe držím palce, test máš krásny. Ak je to pepino, obdobný mam ja a za pána to neviem dobre odfotit. 🤦♀️
Držim ti veľmi palčeky, buď pozitívne naladená 😇🙏 modlím sa za teba 🙏
Test mám Adiel SeeNow 🙂
@ivkav5 ja rovnako 🙏daj vedieť. Určite to bude tehu. A ďakujem ❤️
Ďakujem peknee, aj ty mi určite napíš 🙏🥰 myslím na teba 🙏
@ivkav5 ❤️❤️❤️
@jj298 a nie je proste jednoduchšie pochopiť otázku? Prosila som v príspevku bez rypania. Akože nechápem už 🤦♀️ však jasné, že to je lepšie. Ale, keď sa snažíš 7 rokov, je to úplne o inom. Tak si prosím nájdi inú tému. Ďakujem ❤️
@jj298 ono sa to niekedy ľahko povie…nie každy má to šťastie hneď a po druhé nie každý je taká povaha, že v pohode počká…tiež som si po objavení nových príznakov urobila hneď test…a? Neberiem to 100%, teším sa potichu, ale zároveň nechcem ostať sklamaná, no aj napriek tomu, tu nebudem teraz niekomu kaziť deň alebo ruinovať nádej..
@jj298 teba možno,mňa opak. Neviem kedy sa tu ženy naučia čítať s porozumením. Každá sme iná. Jedna by nedávala toto testovanie,iná čakanie. Keďže si sa rovnako toľko rokov snažila, žiadne pochopenie?absolútne žiadny rešpekt k názorom iných?však teba môže byť nič do toho koľko testov a kedy robím,nie? Skus sa občas zamyslieť, či je fajn mat za každú cenu pichlavu poznámku. A osvoj si porekadlo,, nehas, čo ťa nepali,, 😉
@jj298 želám ti všetko dobré, tým by som debatu ukončila. 😉
Prepáč, ale mňa tiež zaskočilo, že toľko testov za jeden deň. Tiež som mala 2x MA a problémy. Ale presne pre toto som netestovala nikdy pred MS,aby mi z toho nepreplo. Prajem veľa šťastia a pevné nervy 🍀
@domka222 ďakujem za názor. Presne takto bola polozwna otázka. 😉
Tie intimo testy som si tiež robila 3 ,4 dní do ms a mala som ich rovnaké, úplne slabý duch ale ja a manžel sme to videli o 2 dní nato som robila digi a bolo +1-2 ale žiaľ to bolo mmt tak sme museli o dieťatko prísť... 😔 Ale chcem len povedať že test máš rovnaký aký som mala aj ja a bola som tehotná . Držím ti palce, ale skôr ti už môžem gratulovať 😉 Ak chceš kúp digi o 2 dní si sprav budeš to mat čierne na bielom 😊
Skús o 3-4 dni ešte držím palce😊
Ženy, vy ste tu také skúsené... Dcére už dva razy vynechala menštruácia, ale testy sú jasne negatívne. Je to už dva mesiace od toho čo... Bola na stanovacke. V piatok sme objednané ku gynekológovi, tam to už bude jasné, ale je možné, aby napriek jasne negatívnym testom po dvoch mesiacoch bola tehotná?
@yukki nemyslím si, skôr nejaká hormonálna nerovnováha. Po dvoch mesiacoch by určite nejaký test ukázal tehotenstvo. Držím palce 🙏
Nemyslím si, že komentujúce dámy chcú rýpať, jednoducho naozaj majú pravdu v tom, čo píšu - do meškajúcej menštruácie sa týmito pásikovými testami neoplatí testovať, lebo stále to máš 50:50 - buď je to slabá pozitívna čiarka alebo kanálik. Máš z toho rovnaký záver, ako keby si ani netestovala - buď, alebo. Chápem, že je ťažké čakať, tiež som nevydržala, ale bolo z toho len lúštenie bez výsledku. Normálne čiarky sa objavili až v dňoch meškajúcej MS. ALE - ja som si spravila ešte digitálny clearblue test - drahší, ale píšu, že vie detegovať hcg 3 dni pred meškajúcou MS - a u mňa to tak aj bolo ☺️ vypísalo plusko a týždne, takže tam netrebalo čo lúštiť ako pri záhadných čiarkach. Odporúčam skúsať tie digi testy.
Úf, dik
Ahojky a dnes si sa testovala?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
bohužial negatívne...len vybehli kanáliky po zaschnutí trochu na niektorých