Aký spoľahlivý je tehotenský test Dr.Max? Dnes som 9 dní po ovulácii a nevydržala som to, včera večer a des ráno som si urobila test. Oba boli jednoznačne negatívne. Bolo už niekomu tak skoro pozitívny výsledok na teste Dr.Max?
Ešte by som dodala, že zvyčajne mám špinenie týždeň pred menštruáciou, ale teraz už tretí deň nič.
Ďakujem za odpovede🙂
@dianka19951995 9dpo je ešte skoro, treba počkať aspoň na 12-14 pre jednoznačne určenie.. To špinenie pred môže značiť nízku hladinu progesteronu, dala vy som si to vyšetriť, je možné že sa kvôli tomu nemusí udržať plod
@okm221 Áno, aj ja som si myslela, že ide o nedostatok progesterónu, ale môj lekár vtedy, keď sa to prvýkrát objavilo, povedal, že to môže byť spôsobené tým, že som prestala užívať antikoncepciu. To však bolo už pred mesiacmi. A odvtedy to pretrváva. No teraz sa to prvýkrát neobjavilo, práve keď sme sa už vôbec nechránili, ani prerušovanou metódou.
@dianka19951995 9 dni je este velmi skoro
@dianka19951995 a nenasadili ti aspon duphaston pocas ovu?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dianka19951995 týždeň pred ms spinenie ??