Skúsenosti s testami

kariiinw
18. okt 2024

Ahojte, je tu niekto komu vychádzali pozitívne tyčinkové testy (resp. Prítomný duch) na 30-33DC a digi test Livsane negat.? Všetky testy, ktoré som spravila majú písanú citlivosť 10.. napriek tomu vyšli pozitívne iba tyčinkové. Menzes zatiaľ nikde, príšerne bolesti podbruška ako pri menzese, cyklus nepravidelný, ťazko povedať kedy bola ovulácia.. BT si nemeriam, odhadujem iba podľa bolesti podbruška a pocitu “mokra”, snažili sme sa celý mesiac - deň/obdeň, kedy ako.

-mohlo byť na digi test ešte skoro alebo by ukázal aspoň slabú čiarku?
-skúsim ešte iné testy tyčinkové, príp. Digi Clearblue, na mamatesty som už čítala všeličo.. Samozrejme ak by my vyšli digi testy pozit.. Mala som v pláne kontaktovať Dr. Ale keďže vyšli pozit. len tyčinky aj to s duchmi.. nie jasne, nechcem otravovať Dr., je tu niekto taký kto bol napriek takým skúsenostiam tehu? Skúsiť napriek tomu odber krvi na hcg u Dr? Alebo len zbytočne zveličujem napriek mamatestom? Radšej by som asi počkala kym by neboli jednoznačné testy.
Prikladám aj foto testov, horný a dolný robené podvečer, stredný ráno (testované 3dni po sebe), dnes testovaný digi snehovobiely bez ducha.

rurutiax
18. okt 2024

Toto sú ešte slabé čiarky, aby to digi test zachytil. Paličkové testy sú od 10 a digi až od 25. Testuje sa tou rovnakou značkou obdeň či testy silnejú. Spoľahlivé testy sú za mňa Dr. Max.

kariiinw
autor
18. okt 2024

@rurutiax skúsim tie teda, ďakujem, myslela som že digi Livsane včasná detekcia je tiež 10-aspoň to tak písalo tuším v príbalovom letáčiku.

amelie22
18. okt 2024

@kariiinw ja som mala takýto test dnes ráno tiež nič moc silná čiarka a včera cez deň mi clerblue digi ukázal plusko. Tak som čakala ze keď digi namerali tak už bušu na normálnom na druhy deň väčšie koľajnice, ale nie. Skus zajtea/pozajtra klasické, určite už bude rozdiel

kariiinw
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amelie22
22. okt 2024

@kariiinw teoreticky to možné je, poznám taky prípad. Ale ruku go ohňa za to nedám🙂 neviem poradiť, asi len vyčkať...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre