Žienky, máte skúsenosť s tehotenskými testami in time z tety drogérie? MS mešká 4. deň, vôbec som nepredpokladala, že by som mohla byť tehotná, len som to chcela vylúčiť, tak som si kúpila najlacnejší test čo v Tete mali a spravila som si ho teraz, dokonca zo zriedeného moču, keďže som dnes vypila 4 l vody. Je tam nejaká slabá druhá ružová, objavila sa v limite, neviem či to môže ukazovať aj falošne. Test je špinavý, lebo som ho nechala na poličke uschnúť, nech tá druhá čmuha zmizne a keď nezmizla padol mi z ruky za skrinku. 😄😄 ďakujem.
@janulka1985 ďakujem. 🙂 Skúsim spraviť zajtra ráno druhý z balenia, lebo šípim nejaký podfuk. 😄 Nezdá sa mi, že by z tak zriedeného moču vyšla takáto čiarka.
Tak mozno sa zadarilo z kvapky lásky😁😁🙏 a take tehotenstva su najlepšie😁😁😁😁😁💪💪💪
Podľa mňa tam iba kanálik presvitá. O dva dni ráno by som urobila ten druhý.
@janulka1985 práveže som dva týždne dozadu bola na krvi a tá bola negatívna, preto som ani meškajúcu MS nejak neriešila. V reáli je ružová, takže kanálik asi nie, ale ďalšia chybná značka testov to môže byť určite 😄 idem asi do lekárne po nejaký normálnejší, lebo sa mi to celé nejak nezdá. Ale ďakujem za názory.
Inak ja tiez "čakam" tento tyžden MS či pride..lebo v maji koncom som mala MS 2a pol dňa a to noci boli suche co ja nezvyknem mat taku MS..testy mam negativne. A od 3.juna mam vkuse biely lepkavy vytok najprv ho bolo viac a asi tyzden je zlty.. dnes doberiem poslednu vaginalnu tabletku a som zvedava... bud to bude tehu naplanovane alebo perimenopauza a vykyvy s tym spojene...ale som uz nervozna z toho
takuto som mala na tomto teste v den vynechanej MS na obed /je to 25ka/ ...tiez zriedeny moc...a buduci tyzden rodim 🙂 drzim palce
ale teda este musim dodat ze na 4. den meskania som si rano robila tento isty a uz boli takmer rovnako silne ciarky ...to bolo presne 18 dni "po"
Ďakujem vám všetkým, ale pepino bol snehobiely, takže pridávam in time do zoznamu ,,duchujúcich” testov 😄
Mne dvakrat (z jedneho balenia) spravil uplne tmavu ciarku, tiez som isla iba vylucit tehotenstvo, mali sme pred dovolenkou. Ina znacka ukazal spravne snehobielo.
Tento test je divny. Mala som ich viac, na 2 boli realne ciarky, som skoro odpadla od stresu...😅...Ale Pepino je spolahluvy, ten mi ukazal druhu ciarku iba vtedy, ked som realne bola tehotna.
Toto nevyzera ako duch😁
No moja toto asi nebude duch 😁😁 kúp cleerblue a uvidíš
@zuzkacik4 ahoj, ďakujem pekne za názor, ale podľa mňa to je veľmi nepravdepodobné. Dva týždne dozadu som bola na krvi, lebo mi na testoch inej značky vychádzala už celkom silná čiarka a vtedy bola krv negatívna. Odvtedy sme s priateľom mali sex, kedy sme šli ,,naplno” iba raz a to bolo akurát teraz v piatok, keď mala prísť MS, ale neprišla a to neexistuje, že by mi už v utorok ukázal test takúto druhú a zas keby šlo o tehotenstvo spred tých dvoch týždňov, to by bol už piaty týždeň a mala by som poriadne koľajnice, nie takéhoto ,,ducha”. 🙂 podľa mňa skutočne iba chybný test. Možno si spravím ešte v piatok pre istotu nejaký iný predsa len.
@hennyinnsbruck už som raz mala prednášku od gynekológa, že takýto test nie je pozitívny, takže kým tam nie sú dve rovnaké palice, všetko navyše je duch. 🤦🏻♀️😂
Alebo chod este raz na krv, aj tam sa mozu pomylit.
@pondelok01 pokiaľ mi nepríde MS do piatka, tak budem musieť riešiť doktora tak či tak, čiže predpokladám, že na tú krv ma pošle znova.
Juj 😂
Ako si dopadla? Stale nic? Ja idem dnes testovat, odchadzame na dovolenku a chcem si byt ista, ze si mozem dat nejaky ten Aperol. Kupila som aj intimed, nech sa eventuelne potesim aspon falosnou druhou ciarkou 🤭
@pondelok01 ahoj, na ďaľších už nič, nejaké zlé balenie evidentne. 🙂 držím palce, nech tam nájdeš to, čo si želáš. 🤷🏻♀️😄
Ahoj. Ako to nakoniec dopadlo?
Bola si vtedy tehotná?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vyzera ze je pozitivny vidno slabeho ducha.. treba kazde 2 dni skusit z ranneho moču ciarka by mala silniet❤