Skúsenosti s tehotenským testom Dr. Max

12. aug 2021

Baby máte skúsenosti s tým, že testy dr max robia duchov bez tehotenstva ? .. ale zosilňujúcich

kiki68
12. aug 2021

Ja som mala dr max a to boli kolajnice, ale je myslim urceny az po ocakavanej ms

ivaa_
12. aug 2021

Vždy mi vyšiel negatívny 🙂 nerobil mi žiadne duchy

mmbudiakova
12. aug 2021

Ja som používala tiež tento test u mňa bol spoľahlivý na 100%, prvýkrát ukázal druhú čiarku slabšiu, ale bola tam a o 2 dni bola ešte výraznejšia a vyšlo mi to takto v deň predpokladanej menštruácie. A potom mi to potvrdil lekár.

autor
12. aug 2021

@kiki68
@ivaa_
@mmbudiakova
Na prvom tu vidno slabo.. ale najprv bola veľmi slabunká a potom taká výraznejšia. Lenže ja som mala posunutú ovulaciu až pred menzes tesne - a potom som normálne krvácala. Ale mi bolo blbo tak som si spravila test 2 týždne po sexe a takéto čiarky ukázalo .. ktoré po týždni silneli.

kiki68
12. aug 2021

Toto uz je normal ciarka na tom druhom. Hlavne tie testy od dr max zachytia nieco az okolo 3tt tehu. Cize ak mas nieco posunute, tak to moze sediet uplne dobre. Napr ja som ten prvy test robila 7 dni po oplodneni. Ja neviem preco, boli mi podozrive, ze mam kovovu pachut v ustach. Ten test vysiel negativny. Cize som bola v tom, ze nie som tehu. Lenze potom som si vsimla , ze toto je az ked nepride ms. V den Ms ( neprisla) som pouzila ten druhy a tam total kolajnice. O dva tyzdne na to som bola na gynde s HCG 40tis v krvi a 7+2tt . Dnes je z toho ten maly rok stary tiger 😀

autor
13. aug 2021

@kiki68 fakt ? Normálne dve čiarky ? To aby som spravila pre istotu další.. ja si tu žijem už mesiac v tom že sa nič nepodarilo a nakoniec žeby ? Ale nechcem si namyšlať. Len mi bolo nejak blbo od žalúdka viac dni tak hovorím si že spravím test..

mmbudiakova
13. aug 2021

Ja tam tú druhú čiarku tiež vidím, mala som prvý test taký istý ako ty. V každom prípade držím palce @anonym a skús o pár dní znovu urobiť test, ale najlepšie tou istou značkou, aby si videla rozdiel.

marika3108
14. feb 2022

Ajoj pridavam svoje fotky tiez neviem ci je to kanalik alebi slaba ciarka, mam nepravidelny cyklis tak netusim v ktory den ovulka bola ale pondelok 7.2.ma zacali uz boliet prsia a aj to neviem ci sa to deje pocas ovulacie alebi az po nej zacnu boliet

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre