Ahojte chcem sa opýtať aké mate skúsenosti s testom pepino ale kazetovym. Objednala som si ho cez alzu. Dnes som skúšala....videla som na ňom niečo slabé aj v limite. Ale bolo to príliš slabucke. Robila som ho okolo 13stej na obed. Sklamaná som ho odložila a odišla z domu. O 17stej som na neho pozrela a bola tam ciarka...viem, že testy sa po limite nemajú odcitavat. Zaujíma ma len vaša skúsenosť. Ci ste to niektorá mala a ci z toho niečo bolo alebo nie.
Pozitivny
Nie nebolo z toho nič.
Ahoj, toto vyzerá presne ako čínsky test z Aliexpressu a tie mi po limite spravili čiarku skoro vždy. A leteli do koša všetky. Aká je to značka?
@bambulka711 nie je z Číny. Je to pepino kazetovy. Normálne som to objednala cez alzu.
Držím palce, snáď je to pozitívne 🙂 dnes si neskúšala?
Sme naraz písali 🙂 no dnes je to negatívne a presne toto mi robili tie čínske testy 🙈 ešte aj farbiva mali rovnako malo.
@bambulka711 no zase mi po hodine ukázal toto ..ale mne aj livsane ukazuje slabú čiarku.
A už ti mešká menzes? Skús počkať ešte zo dva dni, lebo tie testy po limite by som brala s rezervou. O dva dni by už mohli byť čiarky tmavšie, ak chcú byť pozitívne 🙂
@bambulka711nie nemeska. Mam 4 dní do ms..len mam dnes vysadiť progesteron tak sa bojím, že ak to vysadim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno, mala som takto čiarku po limite, na asi 10.-11.DPO pri prvom dieťati. V limite nič, odložila som test a išla vonku, keď sme prišli bola tam čiarka. Tehotenstvo z toho bolo. Tiež to bol kazetový test, ale značku neviem, bolo to pred 14 rokmi.