Skúsenosti s Escapelle

pet0ra
18. feb 2022

Dobrý večer dňa 17.2.2022 o 21:00 sme mali s priateľom pohlavný styk a ochrana nám praskla takže to išlo do mňa a ja sa teraz bojím a chcela by som sa spýtať ma niekto skúsenosti s (escapelle) koľko % šanca je ze mi to pomôže aby som neotehotnela ? A či budem mať môcť v budúcnosti dieťa keď použijem túto tabletku že či neprídem o plodnosť alebo niečo také. Mám 19 rokov. Ďakujem za odpoveď

pet0ra
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mayka730
18. feb 2022

Myslím že sa nemáš čoho báť ,100% to síce nieje ale istá ochrana tam je ak uzijes včas .taktiež som raz užila a tehotna som nebola , po 3rokoch sme sa začali snažiť a podarilo sa nám hneď …

maria898
18. feb 2022

@pet0ra ak mas pravidelny cyklus tak neries, si kratko po ms a mas s velikou pravdepodobnostou neplodne dni. Sanca otehotniet aj cez plodne dni je v priemere tak 30% podla mna

pet0ra
autor
18. feb 2022

Aha dobre ďakujem 😊

zuzzinkaa
18. feb 2022

@pet0ra no mária sa ti o to dieťa starať nebude ak možno tehotná ostaneš… Ja na tvojom mieste by som tabletku užila, už len pre svoj pocit pokoja. Tabletka je bordel, môže ti rozbiť cyklus atd ale ja by som to neriskovala ak by to do mna napálil 🤷🏻‍♀️

pet0ra
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eva119
15. aug 2022

Dievcata pripajam sa ku konverzacii.stala sa mi tiez nehoda v obdobi plodneho obdobia.mam velky stres pretoze som urobila zivotnu chybu a malo by to strasne nasledky nerozmyslala som hrklo mi v bedne ako ss hovori.mam otazku uzila som escapelle v priebehu 2 h po nehode.zaberie prosim?citala som tolko negativnych recenzii ze v oriebehu 6 dni slm schudla zo stresu 4 kg.mam velky strach .za kazdu odpoved dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre