Dobrý večer dňa 17.2.2022 o 21:00 sme mali s priateľom pohlavný styk a ochrana nám praskla takže to išlo do mňa a ja sa teraz bojím a chcela by som sa spýtať ma niekto skúsenosti s (escapelle) koľko % šanca je ze mi to pomôže aby som neotehotnela ? A či budem mať môcť v budúcnosti dieťa keď použijem túto tabletku že či neprídem o plodnosť alebo niečo také. Mám 19 rokov. Ďakujem za odpoveď
Myslím že sa nemáš čoho báť ,100% to síce nieje ale istá ochrana tam je ak uzijes včas .taktiež som raz užila a tehotna som nebola , po 3rokoch sme sa začali snažiť a podarilo sa nám hneď …
Aha dobre ďakujem 😊
Dievcata pripajam sa ku konverzacii.stala sa mi tiez nehoda v obdobi plodneho obdobia.mam velky stres pretoze som urobila zivotnu chybu a malo by to strasne nasledky nerozmyslala som hrklo mi v bedne ako ss hovori.mam otazku uzila som escapelle v priebehu 2 h po nehode.zaberie prosim?citala som tolko negativnych recenzii ze v oriebehu 6 dni slm schudla zo stresu 4 kg.mam velky strach .za kazdu odpoved dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.