Dobry deň viem ze na túto tému tu bolo viac diskusií ale chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti s tehotenskym testom clearblue ultra včasný . Ja som si robila včera ráno a vyšla mi taka slaba druha ciarka ale viac krát som sa dopočula že su falosne . Ak stým mate niektorá skúsenosti bola by som vďačná za odpoveď prikladám aj fotku
@littlel ja mam 2 dni pred menstruaciou tak asi je priskoro ale myslela som ze ten clearblue by uz mohol dačo ukázať keďže na letáku píšu ze 6 dni pred menstruaciou ale neviem lebo viackrát som sa dočítala ze falošné duchuju . U vás je to už asi jasnejšie tak dúfam ze všetko dobre dopadne
@monsterablue áno viem pár som videla a boli aj také co mali takú slabú čiarku a boli tehotne len viaceré majú s týmito testami problémy . Dobre vedieť lebo zbytočne vyhodené peniaze potom a ďakujem pekne za odpoveď
@niki566 ja som teda nespokojná s týmto testom vyšiel mi presne ako tebe deň pred MS, a urobila som si ďalšie dva iej značky tie boli negatívne a ms došla na druhý deň tak ako mala.za mňa je nespolahlivy ,jedine digi test tejto značky
@bambieblue tak to som počula viackrát takéto skúsenosti. Ja som si teraz robila prvýkrát taky test a potom som sa dopočula že je nespolahlivy tak neviem už viackrát ho určite nekúpim a ďakujem za odpoveď
@emma2782
Za mna urcite nie .. takychto ,,pozitivnych tehu testov,, som mala viackrat dokonca je uplne jedno kedy som si ho zrobila stale tak ukazuje ,,ducha,,
@kristin3558 ja tomu tiež nedávam veľké šance keďže viaceré ženy majú zle skúsenosti na tieto testy
@niki566 ja som mala dokonca taky a to som spatne zistila ze este som ovu nemala ale este len mi prisla po par dnoch
@kristin3558 no také testy by ani nemali predávať tak potom, mne sa takéto niečo nikdy nestalo ešte ze by mi ukazovalo čiarku na žiadnom teste a tento ultra vcasny som skúšala prvý krát a asi aj posledný
@niki566 presne zbytočne vyhodené prachy ale ten digitálny tej značky je presný. Si pamätám ako som sa tešila a bum iné značky negatívne a potom došla mrcha🙄 Ani ja už od vtedy nekupujem ten,sa mi osvedčili z aliexpresu
@kristin3558 presne takto isto vyzerala aj moja čiarka. A ako som už písala vyššie tehotná som nebola. Foto mám v druhom mobile musím nájsť.
@niki566 ako to dopadlo? Bola ste tehotná po tomto teste ci nie?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@niki566 mne meškala menštruácia 2dni aj bolesti podbruška boli a test pozitívny;)