Skúsenosti s clearblue tehu testami

niki566
5. sep 2023

Dobry deň viem ze na túto tému tu bolo viac diskusií ale chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti s tehotenskym testom clearblue ultra včasný . Ja som si robila včera ráno a vyšla mi taka slaba druha ciarka ale viac krát som sa dopočula že su falosne . Ak stým mate niektorá skúsenosti bola by som vďačná za odpoveď prikladám aj fotku

littlel
5. sep 2023

@niki566 mne meškala menštruácia 2dni aj bolesti podbruška boli a test pozitívny;)

niki566
autor
5. sep 2023

@littlel ja mam 2 dni pred menstruaciou tak asi je priskoro ale myslela som ze ten clearblue by uz mohol dačo ukázať keďže na letáku píšu ze 6 dni pred menstruaciou ale neviem lebo viackrát som sa dočítala ze falošné duchuju . U vás je to už asi jasnejšie tak dúfam ze všetko dobre dopadne

littlel
5. sep 2023

@niki566 ďakujem🙂 som už 8 týždeň a snáď všetko dobre dopadne.Držím palce aj Vám.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
niki566
autor
5. sep 2023

@littlel ďakujem pekne

niki566
autor
5. sep 2023

@monsterablue áno viem pár som videla a boli aj také co mali takú slabú čiarku a boli tehotne len viaceré majú s týmito testami problémy . Dobre vedieť lebo zbytočne vyhodené peniaze potom a ďakujem pekne za odpoveď

tehotna40
5. sep 2023

@niki566 mala som na tomto teste čiarku a myslím ze aj silnejšiu ako ty a tehotná som nebola. Skus iny test . Veľa zdravia

niki566
autor
5. sep 2023

@tehotna40 ďakujem pekne z odpoveď

pat_pet
5. sep 2023

Prvý testik robený deň pred očakávanou MS a ten druhy som si robila po 4dňoch 🙂
Takže i napriek slabej ciarke to tam bolo. Akt sme začali 24tt. 😍
Držím palce 😉

niki566
autor
5. sep 2023

@pat_pet fiha gratulujem a prajem všetko dobré tak ešte mam nádej už som si myslela ze jednoznačne chybný test tak skúsim ešte o pár dní ďakujem pekne

niki566
autor
5. sep 2023

@pat_pet a keď sa môžem spýtať mali ste aj nejaké príznaky pred očakávanou menstruaciou ?

bambieblue
5. sep 2023

@niki566 ja som teda nespokojná s týmto testom vyšiel mi presne ako tebe deň pred MS, a urobila som si ďalšie dva iej značky tie boli negatívne a ms došla na druhý deň tak ako mala.za mňa je nespolahlivy ,jedine digi test tejto značky

emma2782
5. sep 2023

Ja som mala takýto pred ms a ešte neviem, ms nečakám zajtra ale iný test negatívny (ten je však citlivosť 25,iný som už nemala)

niki566
autor
5. sep 2023

@bambieblue tak to som počula viackrát takéto skúsenosti. Ja som si teraz robila prvýkrát taky test a potom som sa dopočula že je nespolahlivy tak neviem už viackrát ho určite nekúpim a ďakujem za odpoveď
@emma2782

nikasmile
5. sep 2023

@niki566 2 tehotenstvá, 2 testy pri meškajúcej MS a oba pozitívne. Taká moja skúsenosť.

kristin3558
5. sep 2023

Za mna urcite nie .. takychto ,,pozitivnych tehu testov,, som mala viackrat dokonca je uplne jedno kedy som si ho zrobila stale tak ukazuje ,,ducha,,

niki566
autor
5. sep 2023

@kristin3558 ja tomu tiež nedávam veľké šance keďže viaceré ženy majú zle skúsenosti na tieto testy

kristin3558
5. sep 2023

@niki566 ja som mala dokonca taky a to som spatne zistila ze este som ovu nemala ale este len mi prisla po par dnoch

niki566
autor
5. sep 2023

@kristin3558 no také testy by ani nemali predávať tak potom, mne sa takéto niečo nikdy nestalo ešte ze by mi ukazovalo čiarku na žiadnom teste a tento ultra vcasny som skúšala prvý krát a asi aj posledný

bambieblue
5. sep 2023

@niki566 presne zbytočne vyhodené prachy ale ten digitálny tej značky je presný. Si pamätám ako som sa tešila a bum iné značky negatívne a potom došla mrcha🙄 Ani ja už od vtedy nekupujem ten,sa mi osvedčili z aliexpresu

tehotna40
5. sep 2023

@kristin3558 presne takto isto vyzerala aj moja čiarka. A ako som už písala vyššie tehotná som nebola. Foto mám v druhom mobile musím nájsť.

tinka1234567
2. jan 2024

@niki566 ako to dopadlo? Bola ste tehotná po tomto teste ci nie?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre