Skúsenosti s Clear blue digitálnym testom

2. mar 2021

Je spoľahlivý keď ms meška dva týždne s?

veronikalubko
2. mar 2021

Určite áno 😊 mne meskala nejaký týždeň a ukázalo 2-3 plus

paola357
2. mar 2021

Áno určite je spolahlivý. V prvom tehotenstve pekne ukázalo. Minulý mesiac mi klasicke testy ukazovali nejasných duchov tak som si v deň meškajúcej menštruácie urobila digitálny a ukázal mínus a tehotná som nakoniec nebola.

standusina
2. mar 2021

Tak to jednoznacne ano, to je uz dost dlha doba na to, aby ukazalo ci si tehu alebo nie

petamich
2. mar 2021

za mna spolahlive

sorbynka
3. mar 2021

Ahojte baby, chcem nadviazat na otazku. Kupila som si clearblue test ale nie ten co ukazuje tyzdne ale iba ciarky. Tycinkovy. Urobila som si ho doobeda, ked som sa vracala z krvi domov. Vyslo mi tam slabe plusko. Poobede som bola u gynekologa po vysledky krvi a HCG negativne. Povedala som mu o tom teste, a dost sa cudoval. Pozrel ma opatovne a povedal, ze ziadne znamky gravidity nevidi. Krv mi robil na zapal a bielkoviny, lebo ma tahalo a bolelo podbrusko. HCG na vysledkoch z krvi bolo napisane automaticky, vtedy som netusila, ze mi test vyjde pozitivne, kedze pred styrmi dnami mi vysiel test inej znacky negativne. Endometrium som mala len 6 mm teda nizke na graviditu. Podla doktorka to bol chybny test. Stalo sa to nejakej z Vas s tymto testom? Alebo sa jedna o ducha? Dakujem

bejby22
4. mar 2021

Asi je spoľahlivý keď mešká, mne vyšiel správny výsledok.. už 5dni pred MS😇

heli23
27. sep 2021

@sorbynka ahoj ako to dopadlo?
Ja práve zažívam niečo podobne ... vyskúšala som tento test ( týždeň pred menštruáciou ) pridávam prvú fotku ,kde sú kachličky
Menstruacia meškala 3 dni potom prišla slabá menstruacia. Inokedy ju mám silnú,bolestivú .. dva dni som slabo krvacala, jeden deň pauza potom hnedé špinenie ,ktoré trvalo deň .
Tak som chvíľku počkala a spravila si test.
( Pridávam druhu fotku )
Lenže keď som vyskúšala test inej značky bol negatívny 🤷🏼‍♀️ Čo si mám myslieť

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre