Ahojte máte skúsenosť či môžu urobiť mamatesty až takéhoto ducha
Pred dvoma mesiacmi si mala ešte silnejšie čiarky a nebolo to tehu. Nechcem brat nádeje ale sprav si v deň meškania dr max alebo livsane. Mamatest je momentálne ako pepino.
Držím palce
Podľa mňa je úplne zbytočne si kupovat toľko testov. Chod proste ku doktorovi..
@nina0412 Ja som s mamatestami mala napr. len dobré skúsenosti 🙂 Podľa mňa to vyzerá dobre. Dr max má menej farbiva, čiže jasné že mohol vyjsť úplne inak. Skús znovu zajtra/pozajtra a uvidíš či stmavol ❤️ ale vyzerá to veľmi nádejne, držím palce!
Vyzerajú, že budú pozitívne ale počkala by som na meškanie ms. Takto zbytočne testuješ.
Tieto testy by mali zakázať..treba iné skúsiť.
@nina0412 spolahlivy je kazdy test, ked ukaze jasne 2 ciarky v obdobi, ked uz musi byt nastartovana produkcia HCG.
ak robis skoro, potom je vysledok neisty a to moze byt pri roznych testov, zrejme testy jednoducho reaguju na nejake latky, ktore mozu byt podobne ako HCG, udajne toto moze sposobit aj mikroflora. v poslednej dobe toto robia mnohe testy. neviem ci sa pri vyrobe nieco zmenilo, ale fakt je, ez takyto test nic nedokazuje.
testov si mozes robit kolko chces, vela za den, velmi skoro, to je na tebe. no rataj s tym, ze vysledok sa takto skoro nedozvies a je uplne zbytocne sa tym zaoberat, patrat ci ano, ci nie, aj tak nic nezistis. ak ti takyto test vyjde, pozri si ho a napalnuj dalsie testovanie nadarmo tu hadzes foto, nikto nemoze vediet, ci to vyslo,a lebo nie.
ak mas taku mikrofloru, tak ti toto mozu testy robit kazdu chvilu. samozrejme mikroflora sa meni a je u kazdeho cloveka rozdielna, preto sa toto u niektorych zien stava, u inych nie, dokonca aj u jednotlivych zien nei je stale rovnaka.
samozrejme ej tu aj sanca, ze tehu si,a le proste z tohoto sa to usudit neda.
@bianka33 mali by skor zakazat skore testovanie, keby teda neico zakazat chceli, lebo toto je len dosledok skoreho testovania. mozno testy kedysi duchov robili menej casto, ale robili a ked som sa ja testovala 1x a mala som ducha, nebrala som test vazne. jednoducho som vedela, ze to este nic neznamena.
neviem co sa zmeilo, ked zeny zrazu taketo testy beru tak vazne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.