Skúsenosti Mamatest

nina0412
25. okt 2024

Ahojte máte skúsenosť či môžu urobiť mamatesty až takéhoto ducha

nina0412
autor
25. okt 2024
faasx
25. okt 2024

@nina0412 ak to máš na oboch takisto, tak podľa mňa sa mýliť nemusia

Ja som to tak mala tiež, na tých pepino testoch. Ale bolo to také slabučké, tak som išla doktorovi, nebolo nič vidno. Zobrali mi krv a mala som potvrdené 🙂 zbytočne podľa mňa písať tu, nikto nevie na 100% nič.

nina0412
autor
25. okt 2024

Dr max mám takýto ten bol včera poobede robený ráno mi skoro nič neukázal
A tieto sú tiež poobede robené

faasx
25. okt 2024

@nina0412 tak to isto nie je len “duch” držím palce 🙂 u doktora budeš istejšia.

smile108
25. okt 2024

Pred dvoma mesiacmi si mala ešte silnejšie čiarky a nebolo to tehu. Nechcem brat nádeje ale sprav si v deň meškania dr max alebo livsane. Mamatest je momentálne ako pepino.
Držím palce

faasx
25. okt 2024

Podľa mňa je úplne zbytočne si kupovat toľko testov. Chod proste ku doktorovi..

nina0412
autor
25. okt 2024

@smile108 Ano viem ale je mi to cudne že niekto si ho spraví a nemá ani náznak a ja zas ďalší mesiac take
Ešte mám deň do ms tak Uvidíme

katariiinkaa
25. okt 2024

@nina0412 Ja som s mamatestami mala napr. len dobré skúsenosti 🙂 Podľa mňa to vyzerá dobre. Dr max má menej farbiva, čiže jasné že mohol vyjsť úplne inak. Skús znovu zajtra/pozajtra a uvidíš či stmavol ❤️ ale vyzerá to veľmi nádejne, držím palce!

smile108
25. okt 2024

@nina0412 a nebola si na gynekológii? Niekedy zvyknú testy takto duchovat ked mas cystu. Napríklad ja som mala ani som o tom nevedela. Ale verím, že teda čiarka zosilnie a už to nebude falošne 🤞

nina0412
autor
25. okt 2024

@smile108 bola som na gynde nedávno a nič som tam zle nemala bola som len po tom biochemickom

nina0412
autor
25. okt 2024

@smile108 dakujem krásne 😍😍

januska12323
25. okt 2024

Vyzerajú, že budú pozitívne ale počkala by som na meškanie ms. Takto zbytočne testuješ.

nina0412
autor
25. okt 2024

@faasx načo pôjdem ku doktorovi keď ešte nemešká a tie testy si platím ja aj keby si spravím za deň 10tak to je v poriadku ja som chcela počuť len skúsenosti či len mne robieva mamatest takéto čiarky

nina0412
autor
25. okt 2024

@faasx ale určite keď bude meškať pôjdem a ozvem sa 🫶🏻

nikiki29
25. okt 2024

@nina0412 mne takéto čiarky nikdy nerobil. Snáď to vyšlo 🤞🏻

nina0412
autor
25. okt 2024

@nikiki29 ďakujem 🤍

bianka33
25. okt 2024

Tieto testy by mali zakázať..treba iné skúsiť.

nina0412
autor
25. okt 2024

@bianka33 uvidíme či aj tieto urobili falošne no

majamat
25. okt 2024

@nina0412 spolahlivy je kazdy test, ked ukaze jasne 2 ciarky v obdobi, ked uz musi byt nastartovana produkcia HCG.
ak robis skoro, potom je vysledok neisty a to moze byt pri roznych testov, zrejme testy jednoducho reaguju na nejake latky, ktore mozu byt podobne ako HCG, udajne toto moze sposobit aj mikroflora. v poslednej dobe toto robia mnohe testy. neviem ci sa pri vyrobe nieco zmenilo, ale fakt je, ez takyto test nic nedokazuje.

testov si mozes robit kolko chces, vela za den, velmi skoro, to je na tebe. no rataj s tym, ze vysledok sa takto skoro nedozvies a je uplne zbytocne sa tym zaoberat, patrat ci ano, ci nie, aj tak nic nezistis. ak ti takyto test vyjde, pozri si ho a napalnuj dalsie testovanie nadarmo tu hadzes foto, nikto nemoze vediet, ci to vyslo,a lebo nie.
ak mas taku mikrofloru, tak ti toto mozu testy robit kazdu chvilu. samozrejme mikroflora sa meni a je u kazdeho cloveka rozdielna, preto sa toto u niektorych zien stava, u inych nie, dokonca aj u jednotlivych zien nei je stale rovnaka.

samozrejme ej tu aj sanca, ze tehu si,a le proste z tohoto sa to usudit neda.

@bianka33 mali by skor zakazat skore testovanie, keby teda neico zakazat chceli, lebo toto je len dosledok skoreho testovania. mozno testy kedysi duchov robili menej casto, ale robili a ked som sa ja testovala 1x a mala som ducha, nebrala som test vazne. jednoducho som vedela, ze to este nic neznamena.
neviem co sa zmeilo, ked zeny zrazu taketo testy beru tak vazne.

bianka33
25. okt 2024

@majamat ano súhlasím, že skóre testovanie nie je dobré. Ale napr.moja sestra testovala normálne v termíne a na tomto teste mala krásnu čiarku. Ostatné testy iných značiek boli biele ako sneh. Tehotná žiaľ nebola a tak veľmi chcela byť. Bolo mi
vtedy veľmi ľúto ako sa sklamala.

majamat
25. okt 2024

@bianka33 ja som aj po pozitivnom teste bola trosku an pochybach. dolezite bolo pre mna potvrdenie dr.

bianka33
25. okt 2024

@majamat veď jasné..ale keď dlhé mesiace nič a zrazu konečne dve čiarky našla.

majamat
25. okt 2024

@bianka33 stale by som sa to brala triezvo, ved horsie je potom to sklamanie ak sa tesim. navyse nemozem sa tesit z niecoho o com neviem, ci to naozaj je.

bianka33
25. okt 2024

@majamat no vidíš, každá sme iná. Ja ked som mala dve čiarky na teste, nevedela som sa hneď netešiť.

majamat
25. okt 2024

@bianka33 tak ked uz su jasne, tak sa da,a le teda pri tychto duchoch by soms a fakt netesila, lebo moze ist o falosnu pozitivitu. dokonca farmaceutka povedala, ze to sa ani za pozitivitu nepovazuje.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre