Ahojte som tu nová, s manželom sa snažíme 3mesiace o bábätko, mam 2 dní do MS..
Včera som si urobila skorý test prikladám foto co si myslite? Môže to byť začínajúce tehu?
Ďakujem
@simona1998 Ďakujem.. Tento test je 10tkovy mal by ukázať už 5dni pred MS.. Ale jasne čakám a uvidím.. Môžeš mi nejaký odporučiť?
@runka555 viesco podľa mna to je úplne jedno , ale mne osobne mamatest duchoval tak tomu by som sa vyhla teda z mojej strany no niektoré chvália takze skus aspoň dva testy aby si sa uistila že to je naozaj ono 😊tak sme to urobili aj my , kúpili tehotenský test a v krabičke boli dva kusy namocila som oba a čakala či ukáže rovnako a ukázalo 🙂
@simona1998 no super 🙂 dakujem.
Vidím a držím palce nech je to babatenko. Ale z vlastnej skúsenosti ti do budúcna poradím testuj až po meškani ms. Bude to biochemické a budeš zbytočne smutná a sklamaná. Lebo co si sa dozvedela ? Aj tak nevieš ci si alebo niesi, každopádne držím paste a prajem veľa zdravia.
@runka555 no nechcem ťa sklamať,ale mne sa zdá,že je to len kanalik....tá ryha je biela
@mimka11111 Ďakujem za odpoveď ona je modrá úplne len nie z každej strany je to vidieť.. Ale však uvidíme počkám ci mi bude meškať a spravím ďalší 😊
@mattkapd skúsila som ho akurát nedávno viem ze sa ma robiť ráno ale zvedavosť nevydržala a ukazuje že nie som ale viem ze tieto digi sú 25kove takže neviem nechám to tak počkám ci príde 🤔 ale aj ja som čítala že vraj tjeto skore clearblue testy robia falošných duchov tak neviem 😮😏
Ovulácia bola presne 7. 3..robila som si ovu testy od 3tieho... 7ho som mala rovnako silné 2ciarky
Ja len k tym testom - za mna mozem odporucit women secret palickovy, su 2ks v baleni, vzdy ukazal co mal 😁👍
@vaskova099 vyzerá to skôr ako chybný test lebo sú čiarky rozmazane , skus další z ranného mocu 🙂
@vaskova099 ale podľa mna ukáže aj nový dve čiarky 🤣💗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@runka555 ja tam tu čiarku vidím , keď ti bude meškať ms tak skus ešte raz , Clear blue ma horšiu citlivosť ako palickove testy tak ak nevydrzis do meškania menzesu tak si kup skôr palickove 🙂