Potrebujem povzbudenie ale aj vaše reálne skusenosti.
Som 3 dni pred očakávanými kramami, test pozitívny, krásne viditeľné // ale stále to sú ešte 3 dni pred očakávaným menzesom.
Nie som za skore robenie testov, tak prosím zaobídme sa tu bez urážok a poúčania, ale test som urobila preto, že mám dosť viditeľné a hlavne odlišné príznaky ako bežne pred krámami. Cítim sa naliatá, bolí ma v podbrušku, pociťujem sem tam nejaké pichnutie, ale aj taký pocit že mám žaludok na vode.
Otázka na vás, ktoré ste to isté zažili: potvrdilo sa tehotenstvo aj po očakávanom menzese, keď ste mali čiarky skôr? Tá bolesť v podbrušku pripomínajúca kramy ma mätie, mám pocit že sa ešte stále môžu spustiť. Mali ste to niektorá? Nerobím si ešte falošné nádeje, muž o tom zatiaľ ani nevie, chcem počkať do dňa menzesu, ale zasa radosť v sebe potlačiť neviem.
Ja som mala podobné priznaky ako ty. Všetko nasvedčovalo tomu, že príde menzes, všetky priznaky som mala. Keď mi menzes meskal dlhšie než týždeň, spravila som si test, no a menzes sa nedostavil vôbec. Držím palce!
Ďakujem veľmi pekne, vydržím ešte takých 4-5 dní a urobím si digitálny test a uvidíme 🙂
2x som testovala az po meskani a 2x som merala aj BT a robila ovu testy, takze 10-11 DPO boli dobre viditelne ciarky. A tehotenstva to boli uspesne. Posledne tehotenstvo na 25 DC pozitivny test a cykly som v tom case mavala okolo 33 dni. Ovu bola skor ale teraz.
@nevenka aj ja mám ovu odsledovanú presne, viem presný deň, kedy bola a všetko by krásne sedelo 🙏😍 čiarky sú viditeľné, žiadne dušiky, kt. treba hľadať lupou😅 verím, že budem mať rovnaký príbeh ako ty 😍
obe tehotenstva som zachytila tehotenskym testom dva dni pred ocakavanym menzesom a vsetko bolo ok, mam dve detičky. Isla som podla bazalnej teploty, ktora vyskocila vyssie, namiesto mierneho poklesu ako pri beznom cykle. Drzim palce.
Ja som mala a teda bola som uz davno v 4tt, otehotnela som den po skonceni menzesu. Mala som to sledovane lekarom skrz cysty. Dva tyzdne po termine ms uz u lekara bilo srdiecko a 7+2, mame zdraveho syna. Cely cas bol o tie dva tyzdne vacsi ako bol ofiko termin.
Inak priznaky ako Ty uz tesne pred ms. Ja som hovorila bud som tehu alebo nieco robi endometrioza a bude to zle potom
Ja som mala pozitívny test týždeň pred MS, chápem tvoje obavy, tiež som sa bála dňa D, či príde alebo nie. Neprišla a tehotenstvo bolo potvrdené ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No MS stale.prist moze...je velmi vela biochemickych tehu ktore prave MS skoncia...treba len dufam ze to nie je tvoj pripad a babatko sa udrzi..bolest v podbrusku je normalna...pokial nekrvacas tak je vsetko ok hadam 🙂 pockaj kym bude meskat MS a zavolaj si lekarke nech ti da o dva tri tyzdne termin ;) drzim palce nech to vyjde