Ahojte , snažíme sa o bábätko. Mám dlhši cca 47dňový cyklus ale podľa aplikácie v mob.vzdy viem kedy to mám dostať. Mala som s manželom nechránený styk presne v deň ovulácie. Po týždni som začala mat bolesti podbrušku , take pichanie , dostala som menzes ale o 7 dni skôr. Len jemne špinenie prvé dva dni, potom slabe krvácanie deň a zase len špinenie.Skončilo to, ale stále má pichá -boli v podbrušku, brucho mám väčšinou nafúknuté, necítim sa vo svojej koži . Bolia má kríže. Robila som si test 4 dni po skončení špinenia a bol negatívny. Test budem opakovať o týždeň. Môže to byť tehotenstvo ?
Ďakujem za odpovede 🙂
áno...
@lejdinka no u mňa to bolo na začiatku také divoké. Ja som dostala zápal močových ciest. Išla som k urológovi, chcel mi dať ATB a že či nie som tehu. Keďže sa nám dlhšie nedarilo, tak som mu povedala, že môže byť, ale že skôr nie. A on, že radšej nech si predsa len spravím test. Prišla som domov a že špinenie. Som si myslela, že to nejaký súvis s močovými cestami. No spravila som si test a tam "duch". Tento mesiac bude mať tri roky🙂. Nakoniec mi urológ predpísal ATB, čo sa v tehu môžu a hovoril, že niekedy sa tehu začne aj močovými cestami, že hormonálne zmeny. Za pár dní mi bolo akosi dosť zle od žalúdka a ja že čo zase chytám a potom ma napadlo, že však som tehu, tak to budú tehotenské nevoľnosti. Bola som z nich prekvapená, lebo pri prvom tehu som ich vôbec nemala. Ale napr. pri prvej sa nám tiež dlhšie nedarilo, nakoniec som si povedala, že už nebudem stresovať, a potom hneď som otehotnela. A vtedy som mala taký zvláštny príznak. Boli sme niekde na výlete a ako som si sadla do auta, tak ma viackrát za sebou silno pichlo hlboko v pošve alebo maternici. A ja vravím mužovi zo srandy, že asi sa mi tam uhniezdilo bejby. A fakt. Vtedy som ale špinenie nemala. Držím prsty a daj vedieť.🙂
ja toto nepochopim... dostala si menzes, test negativny a ty si myslis, ze si tehotna ? keby si hned mala ovu na 25 den cyklu tak po 25 dnoch od ovu by si uz mala test pozitivny, pretoze by si bola v pomaly 7tt ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Môže, to špinenie môže byť uhniezďovanie. Ja som to pri druhom tehu tiež tak mala. Test si urob až o pár dní, alebo aj neskôr, keďže máš dlhší cyklus, tak ti to testy ešte nemuseli ukázať.