Skorší menzes a únava. Môžem byť tehotná?

93mb14
18. aug 2017

Dobrý večer mám jednu otázku.S priatelom sa snažíme o dieta už druhy mesiac a tehu test i stále ukazuje že som neni tehotná.poslednej dobe mi je stále zle,ako rana nevoľnosť,Častá únava a vyčerpanosť,bolesti pod bruškom.menstruaciu som mala minuli týždeň to zacala sa mi o týždeň skôr a trvala len 5 dni.a to ju vždy mávam pravidelnú 7 dni.
Toto som nedávala pri prvom dieťati tak sa chcem spitat.nakolko mi test ukazuje že som neni tehotná.🙂

deti95060810
18. aug 2017

nepochopila som otázke....nakoľko mi test ukazuje že nie som tehotná????ako to myslíš. alebo inak sformuluj otázku....

93mb14
autor
18. aug 2017

Myslela som to tak že či môžem byt tehotná.nakolko som mala menštruáciu o týždeň skôr a aj krátko trvala.taktiez mám bolesti v podbrušku,ranná nevoľnosť,nechuť do jedla a n niektoré jedla.a pritom mi tehu test ukazuje jednu paličku.
Lebo keď som bola tehotná zo synom tak som do polky tretieho mesiaca nevedela že som v tom.ani príznaky nič.preto sa chcem spitat.a k doktorke nechem len tak ísť.

denisa098
18. aug 2017

Podla mna nie,aj uhniezdovanie trva dva tyzdne,menstruacia 5 dni je normalna,dajte sex tusim od prveho dna menstruacie to vychadza na jedenasty den,a mohlo by sa vam podarit.Test mi potom ukazal az asi 4 dni po neprichadzajucej ms.A nechodit do vane horucej,iba sprsky.

xxxxxnnnnn
21. aug 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre