Dobrý večer mám jednu otázku.S priatelom sa snažíme o dieta už druhy mesiac a tehu test i stále ukazuje že som neni tehotná.poslednej dobe mi je stále zle,ako rana nevoľnosť,Častá únava a vyčerpanosť,bolesti pod bruškom.menstruaciu som mala minuli týždeň to zacala sa mi o týždeň skôr a trvala len 5 dni.a to ju vždy mávam pravidelnú 7 dni.
Toto som nedávala pri prvom dieťati tak sa chcem spitat.nakolko mi test ukazuje že som neni tehotná.🙂
Myslela som to tak že či môžem byt tehotná.nakolko som mala menštruáciu o týždeň skôr a aj krátko trvala.taktiez mám bolesti v podbrušku,ranná nevoľnosť,nechuť do jedla a n niektoré jedla.a pritom mi tehu test ukazuje jednu paličku.
Lebo keď som bola tehotná zo synom tak som do polky tretieho mesiaca nevedela že som v tom.ani príznaky nič.preto sa chcem spitat.a k doktorke nechem len tak ísť.
Podla mna nie,aj uhniezdovanie trva dva tyzdne,menstruacia 5 dni je normalna,dajte sex tusim od prveho dna menstruacie to vychadza na jedenasty den,a mohlo by sa vam podarit.Test mi potom ukazal az asi 4 dni po neprichadzajucej ms.A nechodit do vane horucej,iba sprsky.
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nepochopila som otázke....nakoľko mi test ukazuje že nie som tehotná????ako to myslíš. alebo inak sformuluj otázku....